01 iun. 2023 | 14:03

Procurorii au anunțat cum au fost ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Detalii terifiante după condamnarea lui Gheorghe Dincă la 30 de ani

Social
Procurorii au anunțat cum au fost ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Detalii terifiante după condamnarea lui Gheorghe Dincă la 30 de ani
Detalii infioratoare din dosarul Caracal au fost facute publice

Detalii îngrozitoare au fost făcute publice despre moartea tinerelor răpite și ucise de monstrul din Caracal. Procurorii au anunțat cum au fost ucise Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Detalii terifiante după condamnarea lui Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare.

Chinurile la care au fost supuse Alexandra Măceașnu și Luiza Melencu de monstrul din Caracal. Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de închisoare

Au apărut detalii înfiorătoare din dosarul Caracal, în care Alexandra Măceașanu și Luiza Melencu au sfârșit în mod tragic. Procurorii au descris, cu lux de amănunte, chinurile prin care au trecut cele două copile, după ce au ajuns în mașina lui Gheorgeh Dincă, acestea fiind luate „la ocazie”.

Gheorghe Dincă, criminalul lor, a fost condamnat, zilele trecute, la 30 de ani de închisoare pentru omor calificat și trafic de persoane. Un alt bărbat, complice într-unul din dosare, a primit 12 ani de închisoare pentru viol.

Coșmarul Luizei Melencu a început pe 14 aprilie 2019

Pe 14 aprilie 2019, în jurul orei 11:30, tânăra de 18 ani aștepta „la ocazie” în Caracal, în locul numit „a Văduvei”. O mașină a oprit și s-a oferit să o ia, iar fata, fără să știe ce avea să urmeze, a urcat pe locul din spate dreapta.

Pe 14 aprilie 2019, în jurul orei 11:30, tânăra de 18 ani aștepta la ocazie în Caracal. O mașină s-a oprit și a luat-o pe fată. Fără să îi trecă prin cap ce avea să urmeze Luiza Melencu a urcat pe locul din spate dreapta.

Ce a făcut Gheorghe Dincă după ce Luiza s-a urcat în mașină

„Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susținute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioști unde a oprit și, utilizând violența fizică și verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranță a banchetei din spate”, se arată în comunicatul DIICOT.

Tânăra a strigat în zadar după ajutor din mașina în care era ținută captivă, iar Gheorghe Dincă i-a luat și telefonul, pe care, spun procurorii, l-a aruncat din mers, pe geamul autoturismului.

Luiza Melencu, dusă acasă la Gheorghe Dincă

„Ulterior, inculpatul a transportat victima cu autoturismul, la locuința sa din municipiul Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinței victimei, care s-a opus și a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele și geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat. În timp ce se deplasa cu autoturismul, inculpatul a aruncat din mers telefonul mobil al victimei în vegetația de pe marginea drumului național E 70″, arată datele de la dosar.

Prin ce chinuri a trecut tânăra

Procurorii au descris cu lux de amănunte chinurile la care a fost supusă Luiza Melencu înainte să fie omorâtă și incinerată.

„Inculpatul a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuința sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală ținând-o permanent imobilizată de pat cu un lanț metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini și la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conținutul constitutiv al infracțiunii de trafic de persoane”, transmit procurorii.

Luiza, agresată și de prietenul lui Gheorghe Dincă

În cele 3 zile, Luiza a fost violată în mod repetat, iar la una dintre agresiuni a participat, simultan, un al doilea bărbat, Ştefan Risipiţeanu, cel condamnat la 12 ani de închisoare.

„În sarcina lui R.Ș. s-a reținut că, la 14.04.2019, în jurul orelor 12:00, a ajuns inopinat la locuința inculpatului D.G. din municipiul Caracal, judeţul Olt, ocazie cu care l-a surprins pe acesta în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței şi a observat-o sechestrată în autoturism pe victima majoră M.L.M. În aceste împrejurări inculpatul R.Ş. i-a solicitat să-i permită întreținerea de raporturi sexuale cu victima, iar, ca urmare a acordului exprimat ulterior de către inculpatul D.G., în cursul aceleași zile, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, a întreținut raporturi cu victima M.L.M.”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Gheorghe Dincă a omorât-o în bătaie pe Luiza Melencu

Pe 17 aprilie 2019, Gheorghe Dincă a omorât-o în bătaie pe Luiza Melencu.

„Inculpatul G.D. i-a aplicat, cu intenție, victimei M.L.M., multiple lovituri puternice cu pumnii, vizând zone vitale ale corpului, respectiv capul și cutia toracică, în timp ce aceasta era imobilizată (legată de pat), lovituri care au condus la decesul acesteia. A ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deținea în curtea locuinței sale. Cenușa, fragmentele osoase și celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate și abandonate în vegetație, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal”, transmite DIICOT.

Cum a procedat Gheorghe Dincă cu Alexandra Măceșanu

„În 24.07.2019, în jurul orelor 10:00-10:15, în timp ce se afla pe raza comunei Dobrosloveni, judeţul Olt, inculpatul D.G. a observat-o pe victima M.M.A., în vârstă de 15 ani, și prin inducere în eroare, iar ulterior prin răpire și constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, a recrutat-o, folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte cu mașina proprie, la ocazie, spre liceul Mihai Viteazul din Caracal”, spun procurorii.

Aprocedat la fel și cu Alexandra Măceșanu

„Inculpatul a transportat victima, cu autoturismul, la locuința sa din municipiul Caracal, judeţul Olt (prin răpire, contrar voinței victimei care s-a opus și a strigat după ajutor), aceasta fiind în imposibilitate să coboare întrucât era legată de bancheta din spate, iar portierele și geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat. Pe drum acesta a aruncat telefonul victimei în zona strada Ștrandului din mun. Caracal”, arată datele din dosar.

Prin ce chinuri a trecut Alexandra Măceșanu

„În zilele de 24 și 25 iulie 2019 inculpatul a adăpostit victima, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, în locuința sa, ținând-o imobilizată de pat cu un lanț, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini și la picioare cu sfoară/bandă adezivă în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conținutul constitutiv al infracțiunii de trafic de minori.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, la 25.07.2019, în jurul orelor 12:00, după ce a telefonat familiei victimei minore, pentru a induce ideea că aceasta a părăsit voluntar teritoriul României, inculpatul a revenit la locuința sa, unde se afla sechestrată victima M.M.A.. Observând că aceasta a reușit să-și desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la SNAU 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se și de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant și violurilor repetate, cu intenție, i-a aplicat acesteia cel puțin o lovitură cu pumnul în zona capului și în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul”, mai arată procurorii DIICOT.

PlaySport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
EVZ.ro
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
Digisport.ro
Actorul român care s-a căsătorit cu patru femei și a avut un copil din flori: „N-a zis nimeni că suntem călugări”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
EVZ.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
Capital.ro
Satul din România unde se produce artizanal Camembert, brânza cu mucegai nobil. Varga Istvan: "Facem brânzeturi fără să folosim niciun fel de chimicale în producţia lor"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
2.000 de lei în PLUS la PENSIE! Sute de mii de seniori beneficiază
Mediaflux
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro