17 ian. 2021 | 18:45

Problemele se țin scai de Cornelia Catanga. Ce veste devastatoare a mai primit acum

Monden
Problemele se țin scai de Cornelia Catanga. Ce veste devastatoare a mai primit acum
Noi probleme pentru Cornelia Catanga. Artista a primit o veste devastatoare

După ce a anunţat că nu se mai înţelege cu soţul său şi se gândeşte la divorţ, Cornelia Catanga a primit o veste devastatoare. E clar, problemele se ţin scai de interpreta de muzică lăutărească.

Cu ce probleme se confruntă acum Cornelia Catanga

Viaţă personală a Reginei muzicii lăutăreşti este plină de probleme. După divorţul iminent de Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga a primit o nouă veste devastatoare. Artista a dezvăluit că Alexandru, fiul ei, s-a despărţit de cea care urma să îi fie soţie. Se pare că aceasta locuia în casa cântăreţei de aproape doi ani, însă planurile sale de viitor nu au mai fost similare cu ale tânărului.

Iubita lui Alexandru a decis să plece în Statele Unite ale Americii pentru a-şi continua cariera, însă nu a reuşit să îl convingă şi pe băiatul renumiţilor artişti să părăsească România. Astfel, după o relaţie de un an şi opt luni totul s-a năruit.

“Alexandru nu mai este împreună cu fata cu caee era de un an și opt luni și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, a spus Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Din fericire, băiatul nu s-a lăsat pradă suferinţei şi şi-a găsit o altă iubită.

“Alexandru deja are o altă iubită. Este o fată foarte frumoasă, sunt pe aceeași lungime de undă. Stau la noi de pe 1 ianuarie. Dacă se dă drumul la evenimente, îi facem mare nuntă și botez lui Alexandru”.

Cornelia Catanga şi Aurel Padureanu, la un pas de divorţ

După şase ani de căsnicie şi 33 de relaţie, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu sunt la un pas de divorţ. Cei doi artişti nu reuşesc să se mai înţeleagă, motiv pentru care au luat, în toamna lui 2020, decizia de a se separa. Deşi de curând se gândeau să se împace, gestul făcut de lăutar de Sărbători a înfuriat-o pe solistă.

“A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a mărturisit Cornelia Catanga.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro