Probleme pentru Gina Pistol. A fost nevoită să se mute și îi este și rău: ”E atât de aiurea”

Probleme pentru Gina Pistol. A fost nevoită să se mute și îi este și rău: ”E atât de aiurea”
Vedeta s-a confesat urmaritorilor ei

Gina Pistol trece prin momente dificile. Ea și Smiley trec printr-o perioadă destul de grea.

Prin ce trece iubita lui Smiley

Cei doi au decis să își renoveze locuința, așa că împreună cu fetița lor și cu pisica, s-au mutat într-un apartament în care vor locui pe perioada lucrărilor.

Gina Pistol spune că și-a luat doar câteva lucruri la ea și că este foarte dificil să te muți de la casă într-un apartament micuț.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. (…) Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot…”, a mărturisit Gina pe Instagram.

Vedeta le-a spus urmăritorilor că nu mai are deloc energie și nici chef de nimic. Ea mai iese din când în când la cumpărături și să verifice lucrările de casă.

„Eu, de la o vreme încoace, sunt fără energie, nu numai fizic, și psihic. Am o stare de chef de nimic. Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe de ori, de altfel, să o hrănesc pe fiică-mea. Abia mă urnesc să ies din casă să mă duc să mai cumpăr ce am nevoie sau să mă duc până la casă să văd cum merg lucrările”, a mai povestit.

Prezentatoarea Tv spune că se confruntă cu dureri de cap de ceva vreme din cauza poziției în care doarme și a unor afecțiuni la nivelul cervicalei.

Gina Pistol, probleme de sănătate

„Ideea este că nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Am durerea de cap pentru că nu dorm într-o poziție bună, am probleme cu cervicala și de acolo mi se trage tot”, a continuat.

Ea și-a rugat urmăritorii să îi recomande orice remediu pentru a scăpa de durerea de cap și de problema de la care i se trage.

Gina Pistol nu traversează deloc o perioadă bună. Ea are dureri de cap constante și în urmă cu ceva timp spunea în mediul virtual că de trei zile o doare capul încontinuu, întrebându-și urmăritorii dacă se confruntă și ei cu aceeași problemă în această perioadă.

„Dacă ați folosit sau folosiți vreo pernă care ajută problema asta, recomandați-mi, vă rog! Nu mai rezist cu durerea asta de cap, mă doare în valuri. Am momente când nu mă doare, dar și când vine valul de durere îmi vine să-mi plâng de milă. Abia aștept să vină primăvara”, a mai spus prezentatoarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI