Probleme pentru Culiță Sterp la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu el

Probleme pentru Culiță Sterp la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu el
Ce probleme are Culiță Sterp la Survivor România 2021?

Ce probleme întâmpină Culiță Sterp în cadrul show-ului Survivor România 2021? Cunoscutul manelist îi ține pe fani cu sufletul la gură. Ce se întâmplă cu prietenul lui Jador în Republica Dominicană?

Survivor România 2021: ce probleme are Culiță Sterp în competiție?

Culiță Sterp i-a șocat pe unii dintre fani care nu au crezut că zvonurile sunt adevărate. S-a vehiculat că manelistul ar fi făcut un acord cu soția sa ca în cazul în care rezistă mult în competiție să facă tot posibilul să revină acasă în apropierea nașterii primului său copil.

Iată că iubita sa mai are foarte puțin și urmează să-și strângă în brațe micuțul, eveniment la care dorește nespus să fie prezent și tatăl. Telespectatorii emisiunii sunt șocați de faptul că unul din concurenți pare că nu știe în ce s-a băgat, gândindu-se la șansa pe care ar dori-o mulți care au părăsit concursul.

Culiță a cerut să fie eliminat în perioada foarte apropiată de terminarea proiectului. Faimosul a rezistat eroic până la jumătatea experienței, dar este mai hotărât decât niciodată să fie alături de mama copilului său într-un astfel de moment.

”Eu, în ultimul timp, nu pot să mă mai concentrez la nimic. Ce s-a vorbit acum la consiliu nu asimilez. Gândul e acasă, nu-mi mai stă capul la această competiție. Sunt de atâta timp aici și nu sunt acasă lângă familia mea, lângă viitoarea mea soție care trebuie să nască, ca orice femeie gravidă a avut pofte și nu am fost acasă. Unii își doresc să rămână mai mult, alții mai puțin, cum sunt eu. Eu nu-mi doresc, îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele”, a spus Culiță Sterp.

„M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor”

În vreme ce vedeta a fost departe de meleaguri, familia lui s-a mărit cu un membru. Sora bărbatului a născut chiar cu puțin timp înainte de iubita acestuia, astfel dăruindu-i prima nepoțică. Cântărețul suferă enorm din cauza depărtării și după fiecare mesaj trimis de acasă plânge de dorul celor dragi:

”Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe.” 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI