Probleme majore pentru Simona Halep la Roma. Accidentare gravă, românca a plecat plângând

Probleme majore pentru Simona Halep la Roma. Accidentare gravă, românca a plecat plângând
Probleme majore pentru Simona Halep la Roma. Accidentare majoră, românca a plecat plângând

Simona Halep are din nou probleme după o accidentare la gamba stângă, motiv pentru care a abandonat turneul WTA de la Roma.

Probleme majore pentru Simona Halep la Roma

Simona Halep a anunțat miercuri seara că a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, fiind nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, unde urma să joace cu Angelique Kerber.

”Din nefericire, testul cu ultrasunete a arătat că am ruptură musculară la gamba stângă. Voi face un RMN mâine pentru a înţelege gravitatea accidentării, însă în acest moment nu ştim care va fi timpul de recuperare.

Sunt foarte dezamăgită să părăsesc în acest fel turneul de la Roma. Voi face totul pentru a trata această accidentare şi a reveni cât mai repede posibil.

Va mulţumesc mult pentru susţinere şi vă voi ţine la la curent cu evoluţia stării de sănătate”, a mai spus Halep pe Twitter.

Numărul trei mondial nu a mai putut să joace în al doilea set din cauza durerii, după 57 de minute. Halep a părăsit terenul, iar din cauza problemelor ar putea să rateze turneul de la Roland Garros, care urmează să înceapă pe 30 mai.

Simona Halep, multiple accidentări în ultima perioadă

Sportiva a ieșit de pe teren aproape în lacrimi din cauza durerii pe care a avut-o la gambă. Medicul îi spusese inițial că ar fi vorba despre o întindere sau o contractură, întră testul cu ultrasunete a arătat o ruptură de mușchi. Ea nu a putut să iasă de pe teren singură, așa că a fost ajutată de Kerber, de antrenorul Darren Cahill şi de Monica Niculescu.

Sportiva noastră a abandonat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, cu premii în valoare de 1.577.613 euro. Scorul înainte ca Simona Halep să iasă de pe teren era de 6-1, 3-3, 0-30.

Simona Halep  s-a tot accidentat în ultima perioadă. Sportiva s-a retras de la turneul WTA de la Miami, după ce s-a accidentat la umăr, Ea a fost amendată de WTA după ce a încălcat regulamentul și s-a retras și de la turneul de la Stuttgart, de la WTA Doha și Dubai, dar și de la Fed Cup.

O jucătoare are dreptul la două retrageri motivate într-un sezon, iar Simona Halep le-a folosit deja, așa că a fost amendată cu 7,500 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI