Probleme majore la filmările Asia Express în Turcia. Jandarmii au intervenit imediat

Probleme majore la filmările Asia Express în Turcia. Jandarmii au intervenit imediat
Probleme majore la filmarile Asia Express in Turcia. Jandarmii au intervenit imediat

Asia Express sezonul 4 a debutat în forță sâmbătă, 18 septembrie. În ciuda cifrelor incredibile de audiență pe care le-a adus show-ul celor rsde la Antena 1, se pare că au existat anumite probleme în timpul filmărilor. De ce au intervenit jandarmii.

De ce au fost oprite filmările la Asia Express 4

Clipe dificile pentru concurenții de la Asia Express. Sezonul 4 a debutat în forță pe micile ecrane din România, reușind să bată PRO TV și Kanal D în primele două zile de emisie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu faptul că au existat anumite probleme în timpul filmărilor.

A doua zi de filmări de la Asia Express 4 a început cu câteva ore mai târziu din cauza unui mic incident provocat de agitația concurenților în Turcia. Echipele formate din Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, precum și Patrizia Paglieri și fiul ei Francesco au întâmpinat anumite dificultăți atunci când au încercat să facă rost de un mijloc de transport pentru a ajunge la următoarea misiune din cadrul competiției.

Acest lucru a atras atenția poliției locale, care a trebuit să verifice cu atenție sursa problemei, moment în care au intervenit și jandarmii turci. Cele două echipe au fost ridicate de către autorități și obligate să ofere explicații.

Conform celor de la a1.ro, băieții de la Noaptea Târziu s-au ascuns pe bancheta din spate a automobilului, sub rucsacurile lor. Acest gest le-a dat de bănuit autorităților locale, motiv pentru care au făcut anumite investigații și au sfârșit prin a amâna filmările cu câteva ore.

Cum și-a serbat Cuza de la Asia Express ziua de naștere la 30 de ani

Duminică, 19 septembrie, a fost o zi mare pentru Cuza de la Noaptea Târziu. Concurentul de la Asia Express a schimbat prefixul, împlinind 30 de ani. Fericitul eveniment nu putea trece neobservat de către cei mai apropiați prieteni ai cântărețului.

Zeci de artiști și persoane publice din România i-au transmis cele mai călduroase urări și mesaje de felicitări celui care este supranumit „Regele Parodiilor”. Emi, prietenul său cel mai bun și partenerul său de la Asia Express i-a făcut o declarație emoționantă fostului iubit al Ramonei Olaru.

„Eu cu prietenul meu! #30 amandoi!! Te iubesc, sa fii fericit si implinit si următorii ani cu 3 in fata sa-i bata pe aia cu 3 la c**u gol! Lov u”, i-a transmis Emi de la Noaptea Târziu colegului său de la Asia Express, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI