Probleme majore de sănătate pentru Roxana Ciuhulescu după Survivor România. Medicii i-au dat vești proaste EXCLUSIV

Probleme majore de sănătate pentru Roxana Ciuhulescu după Survivor România. Medicii i-au dat vești proaste EXCLUSIV
Probleme majore de sanatate pentru Roxana Ciuhulescu dupa Survivor Romania. Medicii i-au dat vesti proaste

Roxana Ciuhulescu a revenit acasă, zilele trecute, după ce medicii nu i-au mai permis să continue în cursa pentru marele premiu de la Survivor. Vedeta nu poate pune piciorul jos și este suspectă chiar de o ruptură de menisc sau ligamente, motiv pentru care necesită un RMN, pentru descoperirea exactă a afecțiunii, mai ales că aceasta a renunțat la handbalul de performanță după ce s-a confruntat cu o astfel de problemă.

Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu, după ce s-a întors acasă de la Survivor. „Are nevoie de RMN!”

Roxana Ciuhulescu a intrat în cursa pentru marele premiu de la Survivor în postura de favorită, dat fiind faptul că aceasta a practicat o serie de sporturi extreme și avea o condiție fizică de invidiat.

Nu a fost însă să fie, iar vedeta cu cele mai lungi picoare din România a fost eliminată pe considerente medicale, după ce a fost luată cu Salvarea și dusă la spital. Acolo, medicii i-au extras lichid din genunchi și i-au recomandat o serie de investigații medicale.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici”, a fost mesajul transmis de Daniel Pavel, prezentatorul show-ului în consiliul de nominalizare.

Ce a spus Roxana după eliminare

Deși înaintea show-ului, aceasta ne mărturisea că-și dorește să rămână cât mai multe luni în Republica Dominicană, Roxana a fost astfel nevoită să se întoarcă acasă, din cauza poblemelor medicale. Înainte de a părăsi compeiția, ea le-a transmis colegilor săi că este mândră de ei.

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Va reveni la minister ca și consilier

Roxana Ciuhulescu va fi nevoită să-și facă un RMN zilele următoare pentru a afla dacă e nevoie de o nouă intervenție chirugicală. În mod normal, potrivit asigurării medicale încheiate pentru Survivor, toate costurile care implică consult, tratament, vor trebui suportate de organizatorii show-ului.

„Are nevoie de RMN. Asigurarea medicală ar trebui să-i acopere toate cheltuielile, inclusiv dacă va fi nevoie de operație.”, a declarat pentru playtech.ro o persoană apropiată acesteia.

După ce se va recupera, vedeta intenționează să se întoarcă la locul de muncă. Roxana este consilier al ministrului Sporturilor și și-a suspendat contractul de muncă înainte de a pleca la Survivor.

S-a lăsat de handbal din cauza unei accidentări

Roxana Ciuhulescu a cochetat cu sportul de performanță. A fost în naționala de handbal ca junioară, apoi s-a reorientat, iar în prezent practică și alte sporturi extreme. Puțini sunt însă cei care știu că aceasta a suferit mai multe operații complicate, iar după ce s-a refăcut a urcat în ringul de… box.

„Am fost cea mai înaltă jucătoare de handbal. Am practicat acest sport de la 12 la 18 ani. Am jucat la Antilopa, apoi am făcut parte din naționala de tineret. Am avut însă un accident teribil pe teren. M-am ales cu rupturi de ligamente și menisc. Am avut mai multe operații, recuperarea a durat un an.

După am făcut volei vreun an de zile, după care kick boxing. Am urcat în ring de două ori”, ne spunea fosta prezentatoare TV înainte de a pleca la Survivor, acolo unde i-a cedat chiar piciorul operat în urmă cu ani de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI