Probleme în cuplul regal? Motivul pentru care Regele Charles şi Camilla locuiesc în case diferite

Probleme în cuplul regal? Motivul pentru care Regele Charles şi Camilla locuiesc în case diferite
De ce Regele Charles şi Camilla locuiesc în case diferite. Ce a dezvăluit o sursă apropiată Casei Regale britanice.

Nu este un lucru neobișnuit ca un cuplu regal să doarmă separat. Dacă luăm în calcul viața regretatei regine Elisabeta a II-a și a prințului Philip, aceștia au dormit în camere separate pe tot parcursul mariajului lor. Rare au fost ocaziile când cei doi au împărțit același pat. Care este, însă, adevărul în situația noului rege al Angliei? Află în rândurile de mai jos de ce Regele Charles şi Camilla locuiesc în case diferite, de fapt.

Ce a făcut noul cuplu regal după încheierea funeraliilor

Regretata regină Elisabeta a II-a și partenerul său au locuit împreună la palat timp de câteva decenii, până în momentul în care prințul Philip s-a retras din toate funcțiile regale (2017). În acel moment, soțul reginei s-ar fi mutat de la Londra la proprietatea Sandringham Estate. Regina a rămas în capitala Marii Britanii pentru a-și îndeplini responsabilitățile regale.

După doi ani de zile în care au trăit separat, cei doi s-au izolat în perioada pandemiei de coronavirus la Castelul Windsor, potrivit surselor externe. Din păcate, fostul monarh a trăit în același castel, singur, după moartea partenerului.

În aceste circumstanțe, este oarecum surprinzător faptul că Regele Charles al III-lea și Regina consoartă Camilla și-au păstrat propriile reședințe, pentru o perioadă de mai bine de 15 ani.

În spațiul public, în special în ultimele zile, cuplul regal a apărut împreună. Inclusiv în Irlanda de Nord, unde s-au deplasat pentru a se întâlni cu persoanele în doliu. Regele Charles și Camilla au participat împreună, aici, și la o slujbă de reculegere. Totuși, după programul riguros al funeraliilor de la Londra, noul monarh și soția sa au fost surprinși deplasându-se către casele lor separat.

De ce Regele Charles şi Camilla locuiesc în case diferite

După slujba de înmormântare a mamei sale, Regele Charles s-a deplasat la moșia Highgrove Estate, unde a locuit în anii 1980, când era căsătorit cu Prințesa Diana, potrivit BBC. Camilla s-a dus la proprietatea pe care a primit-o de la primul său soț, Ray Mill House, în anul 1994.

Bineînțeles, cele două reședinte sunt doar câteva dintre proprietățile pe care cuplul regal le deține. Însă se ridică fireasca întrebare: de ce Regele Charles și Camilla locuiesc în case diferite? O sursă a informat că acest lucru nu are de-a face cu vreo problemă în mariajul celor doi.

Faptul că Regele Charles și Camilla preferă să locuiască separat nu reprezintă un motiv de îngrijorare, potrivit sursei citate. Cei doi soți sunt foarte apropiați, motiv pentru care acest aspect nu poate fi asociat cu vreo tensiune din viața de familie.

De altfel, Camilla are o cameră a ei în locuința regelui. Însă nu o folosește foarte des. Regina consoartă preferă să stea la Ray Mill House deoarece este mai aproape de familia ei și de grajdurile pe care le deține. Pur și simplu, așa au stat lucrurile întotdeauna între cei doi soți, a spus sursa citată.

Regele Charles și Camilla s-ar putea muta la Palatul Buckingham, potrivit tradiției de la Casa Regală. Vor împărți cei doi aceeași cameră la palat? Ei bine, dacă e să luăm în considerare codul regal, cel mai probabil nu se va întâmpla acest lucru.