Probleme în căsnicia Ilincăi Vandici. Vedeta nu a mai ascuns nimic

Probleme în căsnicia Ilincăi Vandici. Vedeta nu a mai ascuns nimic
Ce probleme sunt in casnicia Ilincai Vandici

Ilinca Vandici, vedeta de la Kanal D, a vorbit despre perioada pandemiei, dar și despre căsnicia ei în care nu toate au mers ca pe roze. Ea a mărturisit că face terapie de două ori pe săptămână.

Probleme în căsnicia Ilincăi Vandici

Frumoasa prezentatoare a mărturisit cât de greu i-a fost în perioada de izolare, dar și cum a ajuns să facă terapie, confruntându-se cu depresia.

“În pandemie mi-a fost greu, mi-a fost foarte greu. Am mai declarat asta… cumva mi-a revenit depresia, după starea de urgență, hai să zic după 3 luni de pandemie, cam așa, însă mă bucur că s-a întâmplat asta pentru că a sosit și momentul să fac ceva în acest sens și… de atunci fac terapie de două ori pe săptămână și mi se pare că, dacă mă întrebi acum, a fost un lucru pozitiv pentru mine.

Mi se pare că m-am schimbat foarte mult, mi se pare că am înțeles, un pic, mă rog, cât am reușit eu până acum, care este adevăratul sens al vieții și care sunt lucrurile care contează, care ne fac fericiți, care mă fac pe mine fericită, m-am redescoperit ca mamă, am învățat să-mi înțeleg și mai bine copilul, să-l iubesc și mai mult să nu mai cer atât de multe de la el, așa cum sunt obișnuită să fac cu mine, pentru că nu e ok să facem asta cu copiii noștri. Aș putea zice că m-am redescoperit în pandemia asta și-mi prinde extrem de bine. Aș putea declara că pentru mine a fost un pas înainte… trecerea unui alt nivel în dezvoltarea mea ca persoană pur și simplu”, a declarat Ilinca Vandici pentru Ciao.ro.

”Bineînțeles că ne-am și certat”

Tot Ilinca Vandici a vorbit și de căsnicia cu soțul ei, Andrei. Ea a mărturisit deschis că între ei au fost și certuri, însă au reușit să depășească toate problemele apărute în cuplu.

”Da, bineînțeles că ne-am și certat, bineînțeles că ne-am și supărat, bineînțeles că ne-am și iubit mai mult, dar sunt lucruri absolut normale, banale și sănătoase într-o relație. Cine spune că totul e roz, că viața e senzațioanală așa cum o vedem pe Instagram, minte și nu știe să-și asume asta. Eu am încercat și încerc să fiu în continuare… să fiu extrem de sinceră cu toată lumea, să fiu un om real pentru că ăsta sunt dincolo de statutul meu de persoană publică, dincolo de job-ul pe care-l am, care, da, implică, expunere mai mare. Am încercat să fiu un om real pentru toți cei care mă urmăresc pentru că asta mi se pare că este important, să arătăm mai ales noi, cei care influențăm într-un fel sau altul, dezvoltarea și adolescenților până la urmă”, a mai spus prezentatoarea “Bravo, ai stil!”, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI