Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam. Manelistul a fost internat în spital și a fost trecut pe oxigen

Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam. Manelistul a fost internat în spital și a fost trecut pe oxigen
Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam

Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam. Manelistul a fost internat în spital și a fost trecut pe oxigen. Florin Salam are parte în prezent de îngrijiri medicale, iar familia îi este alături.

Probleme grave de sănătate pentru Florin Salam

Florin Salam trece prin momente dificile. Miercuri noapte a ajuns la spital, de urgență. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu coronavirus. El se află încă internat la un spital de boli infecțioase din București, unde beneficiază de tratamentul necesar infecției. Manelistul nu se simte bine și acuză probleme respiratorii.

Roxana Dobre, soția sa, l-a însoțit la spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut rău, acuzând și probleme respiratorii care miercuri i s-au agravat.

La spital, interpretul de manele a fost testat de coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Problemele respiratorii au continuat, iar medicii au hotărât să îl treacă pe oxigen, potrivit Ziua News.

Familia manelistului Florin Salam este foarte îngrijorată de starea sa de sănătate și speră să nu se agraveze situația. Amintim că familia a artistului a avut de suferit de pe urma infecției cu coronavirus.

Florin Salam și-a pierdut fratele în urmă cu doi ani, infectat cu coronavirus

Fratele artistului, Nelu Stoian, a fost răpus de covid-19, iar decesul acestuia avea să-l zguduie puternic pe Florin Salam. În momentele când Nelu Soian se afla în spital, artistul era disperat că nu primește vești despre starea lui de sănătate. Astfel, în fața institutului ”Matei Balș”, Florin Salam a organizat o conferință de presă, pentru a-i forța pe medici să informeze familia despre starea de sănătate a fratelui său.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara, la acea vreme, Florin Salam.

Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace. După ce a fost infectat cu COVID-19, complicațiile survenite i-au fost fatale.

Anul trecut, și Florin Salam a fost infectat cu coronavirus, fiind internat în spital și la acea vreme și acuzând sechele, după boală.