Pro TV primește o lovitură neașteptată. Noua emisiune, aproape de dezastru

Pro TV primește o lovitură neașteptată. Noua emisiune, aproape de dezastru

După mai bine de doi ani de amânări, PRO TV lansa la începutul acestei veri un nou show de televiziune, după un format, deja celebru, la nivel interațional. Numai că lucrurile nu au stat așa cum și-ar fi dorit producătorii și oficialii postului.

PRO TV falsează cu audiențe scăzute

În urmă cu doi ani, în 2018, PRO TV anunța cu surle și trâmbițe un nou show, preluat după un format de succes, la nivel internațional. Show-l care îl are ca moderator pe Mihai Bobonete trebuia să fie pe post în toamna lui 2018, fără prea multe explicații din partea oficialilor. În vara acestui an, poate și datorită situației de criză, emisiunea ”Falsez pentru Tine”, cu Bobonete moderator și cu Dana Mladin, unul dintre cei mai vechi producători ai Antenei 1, în spatele cortinei, a fost lansat în cele din urmă.

Pro TV primește o lovitură neașteptată. Noua emisiune, aproape de dezastru
Pro TV primește o lovitură neașteptată. Noua emisiune, aproape de dezastru

Formatul a fost preluat de la coreeni, și tematica acestui show se bazează pe câte un artist cunoscut în muzica românească care trebuie să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenţi aflaţi pe scenă, pentru a descoperi cine are voce şi cine falsează, însă fără ca aceştia să cânte. Conform datelor statistice de audiență, ”Falsez pentru Tine” a stat cel mai prost dintre toate emisiunile trustului de până acum. Să fie din cauza crizei, să fie din cauza cocnurenților, care, marea majoritate, chiar falsează? Nu se știe sigur, dar ce este cert este că audinețele nu stau bine.

Lider pe tronsonul orar, dar totuși audiențe slabe

Show-ul este difuzat de PRO TV sâmbăta seara, și datele Kantar arată că a fost lider pe segmentul orar de difuzare, dar cu toate astea nu a făcut mai mult de 4 puncte de rating, cu alte cuvinte show-ul a avut parte de o audiență relativ slabă pentru o astfel de emisiune. La ultima editție a show-ului, Mihai Bobonerte și echipa formată din Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, au vot nevoiți să ajute invitatul special. De data asta, pentru uimirea multora, invitatul special al serii de sâmbătă, 8 august, a fost nimeni altul, decât Fuego. Cu multe glume ironice la adresa invitatului, show-ul a avut parte de sarea și piperul deja cunoscut din partea lui Bobonete, care la un moment dat i-a spus invitatului special, Fuego:

”Unii spun că au fost martori la eveniment: cică posterele astea în care e el atunci când cântă colinde, lăcrimează. Alții spun că e un copil leneș, pentru că o lasă pe maică-sa în fiecare an să împodobească bradul”, va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, atunci când îl va introduce în scenă pe invitatul acestei ediții: Paul Surugiu – Fuego. ”La noi în țară, tot ce au fost moaște au fost de prin alte locuri. Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup.”, potrivit Capital.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI