PRO România a divulgat planul lui Iohannis și al Guvernului Orban? ”Nu poți închide iar țara”

Victor Ponta și Pro România dezvăluie planurile liberarilor

Războiul declarațiilor dintre opoziție și actuala guvernare liberală se  adâncește. Președintele Klaus Iohannis, la ultima conferință de presă, a vorbit despre testele rapide, campania de vaccinare și lockdown. Dacă în privința ultimului subiect a fost clar, în ceea ce privește subiectul testelor rapide, a fost evaziv. PRO România critică ultimele declarații ale președintelui, în termeni duri.

Victor Ponta și PRO România dezvăluie planurile liberarilor

Ultima conferință de presă a președintelui statului a fost despre ce a făcut PNL și ce nu a făcut PSD, dar și despre campania de vaccinare anti-covid. Un alt subiect sensibil al conferinței a fost cel despre testele rapide. Klaus Iohannis a declarat că România ar avea capacitatea dea face 50.000 de teste pe zi, dar nu există cererea. În contrapunct, liderul PRO România contrazice cele declarate de Iohannis, acuzând actuala guvernare de lipsa de viziune și de soluții.

“Lipsa testării rapide, în masă, își arată consecințele sumbre: oamenii au ajuns să primească oxigen pe holurile secției de ATI a spitalului “Matei Balș” din București. Alții sunt întinși pe paturi de campanie. Situația aceasta dramatică se repetă și în alte spitale, guvernul Orban fiind incapabil să găsească în acest moment soluții. Deși au fost promise sute de noi paturi la terapie intensivă, ele nu apar. PRO România cere de luni de zile aplicarea unui program de testare rapidă, la nivel național, pentru a identifica focarele și a le controla. În același timp, lăsăm țara să funcționeze și decongestionăm secțiile de terapie intensivă.”, a precizat liderul PRO România pe Facebook.

România lui Iohannis și o nouă carantină totală

Deși, oficial, atât Klaus Iohannis, cât și Ludovic Orban, au declarat că nu se pune problema unui lockdown până de sărbători, PRO România vine și contrazice aceste afirmații, declarând că defapt situația va sta cu totul altfel după 6 decembrie. Atât Victor Ponta, cât și ceilalți reprezentanți ai PRO România, acuză Guvernul liberal de dezinformare și de ascundere a realității, care ar putea fi una și mai dureroasă, decât ar lăsa aceștia să se înțeleagă. PRO România, prin vocile sale, dezminte informația oferită de Iohannis, că nu vom avea un lockdown după alegeri.

”Liberalii au însă în cap doar alegeri și un lockdown după 6 decembrie! Nu poți închide iar țara luni de zile! Poți, în schimb, să faci testări recurente. Să carantinezi bolnavii și să-i lași pe cei sănătoși să muncească, să-și dezvolte afacerile iar copiii să învețe în școli. Conducerea PSD este și ea părtașă la tot ceea ce se întâmplă, fiind de partea liberalilor în forțarea acestor alegeri”, au mai spus reprezentanţii PRO România pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI