Prințul William, apariție bizară alături de Kate Middleton. Fanii au rămas înmărmuriți când au văzut cum arată

de: Daoud Andra
12 08. 2024

Prințul William și Kate Middleton și-au surprins fanii cu o nouă apariție în spațiul public. Cei doi au transmis un mesaj video pe rețelele de socializare, iar mulți au remarcat cât de schimbat este fiul regelui Charles, din punct de vedere fizic. Ce i-au transmis internauții moștenitorului tronului.

William și Kate, apariție relaxată pe rețelele de socializare

Kate Middleton și prințul William au profitat de Jocurile Olimpice, pentru a transmite un mesaj în spațiul public. Cei doi nu au mers la Paris, la această ediție, dar i-au încurajat pe sportivii englezi de acasă. Odată cu încheierea ediției din acest an a Olimpiadei, William și Kate au transmis un mesaj video, care a fost publicat pe Instagram.

”Din partea tuturor celor care v-am urmărit de acasă, felicitări echipei din Marea Britanie! Bravo pentru tot ce ați reușit! Sunteți o reală inspirație pentru noi toți”, au spus prințul și prințesa de Wales, în filmuleț.

Atât Kate, cât și William, au purtat ținute casual în filmulețul ce pare a fi înregistrat în curtea casei lor, de pe domeniul castelului Windsor. Prințesa are o bluză cu dungi albe și negre, care pare a fi aceeași din filmulețul în care și-a anunțat diagnosticul. William i-a surprins pe mulți după ce a apărut într-un tricou sport, cu barbă de câteva zile și bronzat.

Mulți au spus că pe prinț îl prinde de minune noul look și i-au recomandat să păstreze barba și pe viitor. ”William, te rog continuă să îți lași barba să crească!”, ”Amândoi arătați extraordinar! Îmi place barba lui William! Catherine, arăți minunat” – au fost câteva dintre reacțiile fanilor, la filmulețul postat pe Instagram.

Kate și William le-au transmis un mesaj sportivilor englezi

Kate Middleton a rărit aparițiile, din cauza bolii

În luna martie, prințesa a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu cancer și a spus că se retrage pentru o perioadă din viața publică, pentru a se concentra asupra tratamentului. Kate Middleton a avut prima apariție în public de după diagnostic în luna iunie, la parada Trooping the Colour, dedicată regelui Charles.

Câteva zile mai târziu, Kate a participat, împreună cu fiica ei, Charlotte, la finala masculină a turneului de tenis de la Wimbledon, acolo unde i-a înmânat trofeul câștigătorului. Cei care au văzut-o pe prințesă au fost uimiți cât de bine arată, având în vedere diagnosticul cu care se confruntă și tratamentul pe care îl urmează, de la începutul acestui an.