19 iun. 2021 | 12:15

Prințul Harry, singur din nou. De ce Meghan Markle nu va fi la comemorarea Prințesei Diana

Monden
Prințul Harry, singur din nou. De ce Meghan Markle nu va fi la comemorarea Prințesei Diana
Prințul Harry, singur și la comemorarea Prințesei Diana

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi văzuți împreună nici de această dată. Un eveniment important din Familia Regală a Marii Britanii nu îi găsește nici acum unul lângă celălalt. Nepotul cel mic al Reginei din partea Prințului Charles va fi prezent la comemorarea mamei sale. Cum se va derula evenimentul și ce au pregătit în mod special cei doi frați?

Prințul Harry, singur și la comemorarea Prințesei Diana

Ducii de Sussex au dorit liniște și astfel au decis să renunțe la titlurile lor și să se retragă într-un loc unde speră să fie lăsați să-și trăiască viața în tihnă. Iată că anumite evenimente de familie nu-l pot ține pe Prinț departe de cei dragi. Decesul soțului Reginei l-a readus în prim-plan pe acesta care a venit singur să-și sprijine apropiații.

Comemorarea Prințesei Diana îl aduce în sânul familiei tot singur și de această dată. Meghan Markle nu va merge cu partenerul său în Anglia în cursul lunii viitoare, scrie Vanity Fair.

În ciuda speculațiilor care arătau că proaspăta mămică va fi prezentă, nu va fi așa, ci va rămâne în California. Prințul însă va ajunge în Anglia la începutul lunii următoare pentru a marca ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a celei are i-a dat viață, dar nu o va face cu toată familia.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că soția lui și cei doi copii vor rămâne în Statele Unite ale Americii: „Meghan nu va călători”, a spus sursa. Tocmai a născut şi Harry va merge singur”.

„Bineînțeles că mă doare”

Pe data de 1 iulie Harry va susține un discurs la ceremonia de la Palatul Kensinghton unde va fi inaugurată o sculptură care o înfățișează pe Diana. Opera a fost comandată împreună cu fratele său încă din 2017. Prințul William va livra și el un discurs, iar potrivit presei britanice el și Harry vor lua mai apoi prânzul cu Regina.

  • Cum se înțeleg în timpul acesta cu tatăl ducesei?

„Bineînțeles că mă doare. Sunt criminali în închisoare și sunt vizitați de familie. Nu am omorât pe nimeni cu toporul, am făcut doar o greșeală prostească și am fost pedepsit pentru ea. Ei vorbesc despre compasiune, dar nu au deloc pentru mine, pentru familia mea, pentru lume. Dacă aș fi făcut ceva îngrozitor, ar fi fost în regulă, dar nu am făcut. Aș fi foarte dezamăgit dacă nu aș apuca să-mi țin nepoata în brațe. În 18 iulie fac 77 de ani, iar bărbații din familia Markle nu prea trec de 80. Aș putea să nu-mi cunosc nepoții. Nu caut milă, spun doar care este realitatea. Tot ce pot să zic este că sper să-i văd, sunt un bunic bun”
Thomas Markle

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro