Prințul Harry și Meghan Markle, decizie surpriză la final de 2021. Ce vor să facă de Crăciun

Prințul Harry și Meghan Markle, decizie surpriză la final de 2021. Ce vor să facă de Crăciun
Printul Harry si Meghan Markle, decizie incredibila luata pentru sarbatoarea de Craciun

Veste incredibilă pentru poporul britanic. Ducele și ducesa de Sussex au planuri mari pentru sfârșitul anului 2021, agendă care-i include pe copii lor Lilibet și Archie. Ce au de gând să facă Meghan Markle și Prințul Harry. Regina Elisabeta va fi încântată.

Decizia pe care au luat-o ducii de Sussex cu privire la copii lor

Prințul Harry și Meghan Markle par să îngroape securea războiului și ar fi pregătiți să revină la sentimente mai bune privind relațiile lor cu membrii familiei regale britanice.

Conform experților de la curtea regală de la Palatul Buckingham, Prințul Harry și Meghan Markle se gândesc să-i aducă pe copiii lor, Archie și Lilibet, în Marea Britanie de Crăciun pentru a „deschide calea spre vindecarea rupturii familiei.”

Autorul regal Katie Nicholl a declarat jurnaliștilor de la publicația engleză Closer că această decizie e ducilor de Sussex ar putea fi privită ca o oportunitate perfectă de a încheia războiul tacit care durează de mai bine de un an de zile între aceștia și membrii coroanei britanice.

Ultima dată când Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut Crăciunul și sărbătorile de iarnă în Marea Britanie a fost în anul 2018, la șapte luni de la nunta lor.

Mai mult de atât, fratele Prințului William s-a întors în țara sa natală de numai două ori de când a renunțat să mai fie membru al familiei regale britanice în martie 2020, data de când Meghan Markle nu a mai călcat pe tărâm englez.

Regina Elisabeta nu și-a cunoscut încă strănepoata Lilibet

Decizia celor patru de a merge în Marea Britanie, cu ocazia Crăciunului 2021, ar marca prima vizită a micuței Lilibet Diana în Regatul Unit, aceasta fiind șansa Reginei Elisaneta de a-și cunoaște strănepoata în vârstă de numai 3 luni.

Cei din familia regală nu l-au mai văzut pe micuțul Archie din iarna anului 2020, atunci când părinții săi s-au mutat în Canada înainte de a părăsi oficial Marea Britanie.

„Când Harry și Meghan au plecat, au spus clar că nu vor să renunțe la casa lor din Marea Britanie. Au încă Frogmore Cottage și planul lor era să se întoarcă în Marea Britanie. Crăciunul este privit ca o oportunitate.

S-ar putea să existe o înmuiere, care ar putea deschide calea pentru o vindecare a rupturii familiei. Cu siguranță este ceea ce dorește regina. Prințul Charles ar vrea să-și vadă nepoții. O întâlnire sugerează că speră să meargă mai departe și să rezolve lucrurile”, a declarat autorul regal Katie Nicholl, conform jurnaliștilor de la Daily Mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI