Prințul Harry și Meghan Markle au fost părăsiți. Cine le-a întors spatele, de fapt, și de ce

Prințul Philip este deranjat din cauza Megxit-ului

Prințul Philip s-a „îndepărtat” de ducele și ducesa de Sussex după „marele șoc” al Megxitului și „comportamentul total d epe altă planetă” al nepotului său, a susținut un expert regal.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost părăsiți

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, care a renunțat la cariera sa navală pentru a o susține pe regină, în vârstă de 94 de ani, când a urcat pe tron ​​în 1952, a fost „consternat și profund supărat” cu privire la Megxit, potrivit lui Ingrid Seward. Vorbind cu Katie Nicholl de la Vanity Fair, ea a spus că prințul Philip „a plăcut-o” Meghan, în vârstă de 39 de ani, inițial, dar acum o compară cu Wallis Simpson, care a declanșat criza abdicării când s-a căsătorit cu regele Edward VIII în 1937.

Între timp, ea a spus că prințul Philip se simte „incapabil să înțeleagă” de ce prințul Harry ar vrea să părăsească Casa Regală, dezvăluind: „Comportamentul nepotului său îi este complet străin, așa că nu în mod firesc relația a suferit”.

Prințul Philip este supărat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle

Ingrid, care a scris o nouă biograf, ”Prințul Philip Revealed”, a declarat că relația strânsă a ducelui cu nepotul său încă nu și-a revenit după ce a anunțat că el și Meghan se vor retrage în ianuarie. Ea a spus că ducele „nu putea nici să înțeleagă, nici să se raporteze” la decizia lui Harry de a renunța la Familia Regală, el fiind, de asemenea, „profund supărat” de alegerea cuplului. Între timp, Ingrid a explicat, de asemenea, că a fost „consternat” de modul în care au ales să-și anunțe știrile. Deși regina este șef de stat, prințul Philip este considerat ca fiind capul familiei, Ingrid sugerând că ducele a fost rănit. Ingrid a continuat să dezvăluie că vederea ducelui e tot mai slabă și că a devenit „foarte greu de auzit” la bătrânețe. Cu toate acestea, prințul Philip a rămas ocupat cu pescuitul, scriind scrisori și citind. Între timp, Ingrid a mai spus: „Și îi place să urmărească programe de gătit. O iubește pe Mary Berry”.

Ea a adăugat că Ducele continuă să facă „un efort masiv” și vrea să „arate cât mai bine” pentru aparițiile regale, petrecând ore întregi pentru a se pregăti încet. „Este un om mândru, nu vrea să fie văzut cu un băț și niciodată nu ar lua în considerare un cadru”. Prințul Filip, ducele de Edinburgh (născut prințul Filip al Greciei și Danemarcei, la 10 iunie 1921, este soțul reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și a altor tărâmuri ale Commonwealth-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI