Prințul Harry, lovitură din partea fostei prietene a Reginei. Ce i-a spus un american la încoronarea lui Charles

de: Ștefan R. Apostol
27 10. 2023

Tensiunile între Prințul haryy, Meghan markle și apropiații Casei Regale britanice pare că se adâncesc, mai ales după recenta lovitură din partea fostei prietene a Reginei. Conform decalrațiilor făcute de Lady Glenconner în tabloidele britanice, s-a aflat ce i-a spus un american la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

O nou lovitură din partea fostei prietene a Reginei, Lady Glenconner

Prietena din copilărie a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Lady Glenconner, declară că Meghan Markle credea că ”viața regală era plină de strălucire și farmec” înainte de a se căsători cu Prințul Harry.

Află despre: Prințul Harry și Meghan Markle, parodiați într-un nou serial

În vârstă de 91 de ani, Lady Glenconner a fost una dintre domnișoarele de onoare ale defunctei regine la încoronarea sa din 1953.

Mechan Markle (foto CNN) criticată dur de Lady Glenconner

Aceasta susține că ducesa de Sussex credea că va fi ”plimbată într-o trăsură de aur”și tratată ca un star de cinema.

„Cred că ceea ce s-a întâmplat cu Meghan a fost că nu avea nicio idee despre ceea ce se aștepta de la ea cu adevărat.

Cred că ea a crezut că era un fel de a fi o altă actriță, știți.”, a declarat Lady Glenconner, în cadrul podcastului ”Rosebud with Gyles Brandreth”.

Vezi și: Cum a reacţionat Prinţul Harry când o tânără i-a cerut să facă împreună o fotografie. Detaliul care a atras atenţia

Legătura dintre Lady Glenconner și Prințesa Diana

Lady Glenconner, care a scris o carte despre viața ei, intitulată ”Lady in Waiting: Viața mea extraordinară în umbra coroanei”, este cunoscută și sub numele de Anne Tennant, baroneasă Glenconner.

Legătura dintre Lady Glenconner și Prințesa Diana

Conform presei din Albion, a fost logodită pentru scurt timp cu Johnnie Althorp, răposatul tată al Prințesei Diana, înainte ca logodna să fie ruptă.

Vezi și: Prințesa Diana ar fi împlinit 62 de ani. Unde îi plăcea să îşi petreacă vacanţele, destinaţia preferată de Lady Di

Ulterior s-a căsătorit cu Colin Christopher Paget Tennant, din 1956 până la moartea acestuia, în 2010, iar Regina Elisabeta a II-a și Prințesa Margareta au fost invitate la nunta ei.

Ea a apărut în sezoanele al treilea și al patrulea din drama regală ”The Crown” de la Netflix, jucată de Grace Stone și Nancy Carroll.

Ce i-a spus John Kerry lui  Anne Tennant la încoronarea lui Charles

Conform declarațiior făcute de Lady Glenconner în cadrul aceluiași podcast, s-a aflat ceea ce John Kelly, trimisul prezidențial special al SUA pentru climă, a remarcat la încoronarea regelui.

Conform acesteia, John Kerry i-a declarat că americanilor ”le pare foarte rău de situația prințului Harry„, conform publicației DailyBeast.

Citește și: Kate Middleton şi William, întâlnire de gradul 0 cu Meghan şi Harry. Prinţii de Wales se pregătesc pentru călătoria în Statele Unite

Lady Glenconner a declarat că oficialul american a făcut acest comentariu exprimându-și simpatia pentru Harry în fața primei doamne Jill Biden la încoronarea regelui Charles al III-lea.

John Kerry, trimisul prezidențial special al SUA pentru climă

În relatarea ei, Kerry, primul trimis prezidențial special al SUA pentru climă, nu a spus de ce îi pare rău pentru Harry, dar un purtător de cuvânt a respins orice sugestie că acesta ar fi comentat căsătoria lui Harry și Meghan.

Fosta prietenă a Reginei Elisabeta este autoarea mai multor cărți despre viața ei extraordinară ca cea mai bună prietenă și doamnă de onoare a Prințesei Margaret, al cărei soț Colin Tennant, cel de-al treilea baron Glenconner, a cumpărat insula Mustique și a transformat-o într-un refugiu elitist și plin de farmec pentru aristocrați și celebrități avide de intimitate.