Prințul Harry a făcut o criză de nervi în fața Reginei Elisabeta. Ce s-a întâmplat, de fapt: a interzis asta

Regina Elisabeta i-a refuzat viitoarei Ducese de Sussex, Meghan Markle, o bijuterie de familie

Presa britanică relatează despre un nou scandal între Regina Elisabeta a Marii Britanii și Meghan Markle și Prințul Harry. Totul ar fi plecat de la preocuparea Reginei față de tiara lui Meghan Markle.

Ceartă la Buckingham între Regină și Meghan Markle

Au fost nenumărate relatări ale zilei în care Meghan Markle a întâlnit-o pe Regină pentru a-și alege tiara din ziua nunții. Diferite surse și persoane din interior și-au împărtășit cunoștințele despre ceea ce s-a întâmplat. Unii au declarat că a fost o ocazie minunată, în timp ce alții sugerează că a fost o zi stresantă.

Altel surse spun că respectiva zi s-a încheiat cu prințul Harry strigând „ce vrea Meghan, Meghan primește”. Surse au declarat celor de la Mirror că Meghan Markle ar fi ales o tiara de smarald uimitoare pe care să o poarte în ziua nunții, dar Regina a spus că nu, știind că ar putea provoca ducesei de Sussex o presă proastă.

O bijuterie veche, motiv de scandal

Dar o nouă carte a oferit o nouă perspectivă asupra a ceea ce s-a întâmplat între Meghan Markle și Regină. Autorul Robert Lacey susține că regina i-a refuzat lui Meghan prima alegere a diademei, dar spune că a existat un motiv foarte specific pentru care a luat această decizie.

Prințul Harry a făcut o criză de nervi în fața Reginei Elisabeta. Ce s-a întâmplat, de fapt a interzis asta
Bijuteria care a iscat scandaul dintre Regina Elisabeta și Meghan Markle

„Neconfirmat de palat – dar nu negat – ni s-a spus că Regina a simțit că trebuie să spună„ nu ”la prima alegere a lui Markle. Era vorba de o frumoasă bijuterie de smarald. Despre aceasta se spunea că „ a venit din Rusia. Acesta a fost codul pentru o origine sensibilă. Comoara a fost una dintre cele care și-au găsit drumul în mâinile Windsor prin canale nedefinite. Bijuteria, pentru un preț nedivulgat, a ajuns aici, după Revoluția Rusă. A existat un scandal Din acest motiv, tiara de smarald a fost rareori, dacă a fost vreodată, expusă public și nu s-ar potrivi nici palatului, nici lui Meghan în acea primăvară.”, spune Robert Lacey.

Lacey susține că Harry nu a înțeles contextul și nu a înțeles de ce Regina a crezut că este o idee proastă. Ignoranța lui Harry atât despre istorie, cât și despre tradiția familiei a însemnat că nu a înțeles această subtilitate. Lacey susține că Harry ”a izbugnit într-o criză furie” când i s-a spus viitorei soții că nu poate purta piesa. Monarhul a fost mai puțin impresionat de izbucnirea nepotului ei și a dat un răspuns sever.

”Erau prezenți membrii din personal, păzind și organizând bijuteriile, așa că era inevitabil ca faimoasa sa exclamație să nu-și găsească drumul către lumea exterioară – Ce vrea Meghan, Meghan primește! Majestatea Sa nu a aprobat. Markle nu poate avea totul.”, au mai spus surse din Casa Regală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI