Prinţul Harry a ajuns la încoronare. Gestul făcut de mai multe ori de fratele lui William. Meghan nu este prezentă la eveniment

de: Ioana Bucur
06 05. 2023

Prințul Harry este prezent la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ducele de Sussex a ajuns la Westminster Abbey, unde are loc ceremonia, înainte de Prințul de Wales. Gestul făcut de mai multe ori de fratele lui William a fost surprins de apararatele de filmat. Fiul cel mic al suveranului a venit singur, fără Meghan Markle.

Prinţul Harry a ajuns la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey

Se scrie istorie, în aceste momente, la Londra. Cu doar câteva minute înainte de începerea ceremoniei de încoronare a Regelui Charles al III-lea, la Westminster Abbey și-a făcut apariția și Prințul Harry, punându-se astfel capăt speculațiilor legate de eventuala sa absență de la eveniment.

Ducele se Sussex a venit singur, fără soția sa. Aparatele de filmat l-au suprins pe Harry înainte de a intra în Catedrală. Fiul cel mic al suveranului a avut un comportament degajat, a râs de mai multe ori cu cei din familia sa și pare că a avut un schimb plăcut de replici și cu preoții care întâmpinau invitații. Harry nu pare deloc afectat de faptul că s-a decis să fie ținut departe de Familia Regală în timpul ceremoniei.

Te-ar putea interesa și: Primele imagini cu Regele Charles şi Camilla de la încoronare. Ce s-a observat imediat la cei doi, imaginile vorbesc de la sine

Mesajul transmis de Casa Regală a României cu ocazia încoronării Regelui Charles

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, a transmis un mesaj cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea.

„Încoronarea de la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiţie istorică de o mie de ani. O tradiţie care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluţii şi fundamentale schimbări ale lumii.

Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape şase decenii de slujire devotată a Regatului Unit şi a Commomwealth. Întreaga mea viaţă am fost martora devotamentului său faţă de Coroană şi Naţiune”, a transmis Casa Regală a României.

Totodată, „suveranul britanic de astăzi este un prieten al ţării noastre şi are o profundă înţelegere a continentului european, în întregimea lui” şi, „în această zi istorică, Principele Consort şi cu mine urăm Regelui şi Reginei Consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun al ţării lor şi al lumii întregi!”.

Te-ar putea interesa și: Curiozități despre Regele Charles. Monarhul a fost jocheu amator si a cântat la violoncel într-o orchestră