Prințul Charles l-a pedepsit deja pe fiul lui Meghan Markle cu Harry. Bietul Archie, ce a pățit

Prințul Charles nu este de acord ca fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie, să ajungă prinț. Se pare că fiul Reginei Elisabeta are alte planuri pentru bietul micuț. Conform presei străine, Prințul Charles este decis să numărul de membri regali ai casei britanice.

Archie Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani, nu va moșteni titlul regal de „Prinț” când Charles va deveni rege.

Prințul Charles nu vrea ca fiul lui Meghan Markle cu Harry să fie prinț

Prințul Charles l-a anunțat deja pe fiul său, Prințul Harry, că va schimba regulile cheie pentru a-l împiedica pe Archie să moștenească titlul, deși băiatul are dreptul său de la naștere.

„Li s-a spus lui Harry și Meghan că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, scrie Daily Mail.

Planul lui Charles presupune că doar moștenitorii tronului și familiile lor imediate ar primi titluri complete și sprijin financiar și polițienesc finanțat de contribuabili. Drept urmare, Prințul Charles ar putea să-i excludă inclusiv pe prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex au renunțat la drepturile lor regale în 2019.

Ce a dezvăluit Meghan Markle

Ducii de Sussex au rămas înmărmuriți de ce a hotărât Prințul Charles. Prințul Harry și Meghan Markle se așteptau ca fiul lor să primească titlul de prinț. Din păcate, acest lucru nu va fi posibil, după cum a dezvăluit Meghan Markle în interviul pentru Oprah.

De asemenea, fosta actriță a precizat că unii membri ai Familiei Regale au spus că nu vor ca viitorul ei copil „să fie un prinț sau o prințesă”. Conform tradiției, titlurile de prinț și prințesă pot fi date copiilor unui monarh, copiilor fiilor lor și fiului cel mai mare în viață al prințului de Țara Galilor.

„Când tatăl lui Harry devine rege, automat Archie și următorul nostru bebeluș vor deveni prinț sau prințesă sau orice ar fi ei … Dar, de asemenea, nu este dreptul lor să-l ia”, i-a recunoscut Meghan lui Winfrey Oprah.

Sursa: Dailymail

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI