Prințesa Diana ar fi împlinit 62 de ani, imaginile care-ți dezvăluie cum ar fi arătat la această vârstă cea supranumită „Prințesa Inimilor”

de: Ioana Bucur
10 07. 2023

În iulie 2023, Prințesa Diana ar fi împlinit 62 de ani. Pentru a marca momentul, un fotograf a folosit o tehnologie de ultimă generație pentru a crea un tablou pe care lumea nu a avut șansa de a-l vedea. Cum arată imaginea care dezvăluie cum ar fi arătat la această vârstă cea supranumită „Prințesa Inimilor”.

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, la 62 de ani

O colecție inedită de imagini realizate de cunoscutul fotograf Alper Yesiltas a devenit virală în mediul online, acesta reușind să reducă la viață mai multe celebrități pe care omenirea le-a pierdut.

Creată folosind tehnologia bazată pe inteligență artificială, Yesiltas a numit colecția „As If Nothing Happened”, promovând-o pe platforma Bored Panda. Artistul a apelat la un software de îmbunătățire a fotografiilor și programe de editare foto pentru a crea imaginea care dezvăluie cum ar fi arătat cea supranumită „Prințesa Inimilor” astăzi, la vârsta de 62 de ani.

Prințesa Diana a murit la Paris, când avea doar 36 de ani. Autoturismul în care călătorea a fost implicat într-un accident devastator în timp ce era urmărit de paparazzi pe 31 august 1997.

Imaginile lui Yesiltas au fost distribuite pe scară largă pe Instagram, în timp ce publicația Marca a raportat că proiectul a fost vizionat de peste 400.000 de ori pe Bored Panda.

Te-ar putea interesa și: Kate Middleton, semn divin de la Prințesa Diana? Ce a pățit în timpul unei slujbe oficiale, imaginile au devenit virale

Cum ar fi arăta Prințesa Diana la 62 de ani

„Poartă urmele graţiei şi farmecului prinţesei Diana”

Un alt omagiu inedit i se aduce mamei Prințului William în această perioadă. Un pulover purtat de aceasta în 1982, la un meci de polo, va fi scos la licitație, obiectul vestimentar fiind estimat la o sumă cuprinsă între 50.000 şi 80.000 de dolari.

Licitația este găzduită de celebra casă Sotheby’s între 31 august şi 14 septembrie.

„Această piesă vestimentară excepţională, conservată cu meticulozitate, poartă urmele graţiei şi farmecului prinţesei Diana, precum şi ale simţului său pentru modă”, a declarat Cynthia Houlton, şefa globală a departamentului de modă şi accesorii la Sotheby’s, într-un comunicat de presă emis luni.

Modelul puloverului purtat de Prințesa Diana a fost recreat de compania Warm and Wonderfull în anul 2020. Acesta este scos la vânzare pentru 290 de euro.

Te-ar putea interesa și: Cum se înțeleg William și Harry cu surorile regretatei Prințesei Diana. Ce relație au cu mătușile lor, de fapt