Prin ce trece văduva lui Benone Sinulescu după moartea artistului. Dezvăluiri cutremurătoare (exclusiv)

Prin ce trece văduva lui Benone Sinulescu după moartea artistului. Dezvăluiri cutremurătoare (exclusiv)
Clipe teribile pentru soția regretatului Benone Sinulescu

Soția regretatului Benone Sinulescu trece prin clipe teribile. Aceasta nu-și poate reveni după moartea artistului. Iată mărturiile emoționante ale femeii la două luni de când interpretul de muzică populară a plecat de pe această lume.

Clipe teribile pentru văduva lui Benone Sinulescu: mărturii emoționante

Au trecut două luni de la moartea lui Benone Sinulescu, iar familia, colegii și fanii acestuia încă sunt în șoc după dispariția artistului. Soția regretatului interpret de muzică populară continuă să trăiască în casa în care au stat împreună ani de zile.

Aceasta susține că îi este foarte greu, mai cu seamă că în fiecare zi se lovește de amintiri care îl readuc în prim-plan pe bărbatul care a făcut-o fericită. Elena Sinulescu și-a pierdut jumătatea care a fost alături de ea preț de 40 de ani.

Cântărețul a hotărât să își țină mereu viața personală departe de ochii curioșilor, așa că puțini știau lucruri despre familia sa. Cu toate astea, au existat ocazii în care să o laude pe femeia vieții sale, vorbind mereu la superlativ despre ea.

„E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură. Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună.

În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!”, a declarat Elena Sinulescu, pentru impact.ro.

” Îl simt lângă mine chiar și acum”

Văduva artistului plâns acum de toată lumea spune că nu a schimbat aproape deloc locuința după ce soțul său a murit. Aceasta este o formă de aducere aminte a clipelor deosebite pe care le-au petrecut împreună în casa în care și-au găsit fericirea. Femeia a subliniat că și acum îl simte lângă ea și că îi este foarte greu să discute despre acest subiect.

„Sunt încă foarte, foarte multe amintiri. Poate, cine știe, mai încolo. Dar mi-e greu să vă spun ceva, fiindcă îl simt lângă mine chiar și acum!”, a mai detaliat aceasta.

„Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Ea este un om bun, eu sunt mai al dracului!

Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, povestea Benone Sinulescu în trecut despre cea care l-a făcut să iubească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI