Prin ce trec fetele Alinei Sorescu după ce Alexandru Ciucu a intentat divorț. Vedeta rupe tăcerea, în sfârșit

Prin ce trec fetele Alinei Sorescu după ce Alexandru Ciucu a intentat divorț. Vedeta rupe tăcerea, în sfârșit
Prin ce trec fetițele Alinei Sorescu în perioada divorțului părinților lor?

Alina Sorescu vine cu noi mărturii despre postura în care se află. Vedeta se pare că este din ce în ce mai deschisă să vorbească despre divorțul de tatăl fetelor sale. Ea a făcut o serie de afirmații neașteptate în direct în cadrul unei emisiuni iubite. Blondina a povestit despre cum se simte, dar și cum este întreaga situație pentru micuțele ei. ,,Nu mă gândeam să ajung în situația asta”, a subliniat ea.

Alina Sorescu, noi mărturii despre divorțul de Alexandru Ciucu: prin ce trec fetele ei?

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu era inevitabil în ochii multora. Gurile rele arătau deja de ani buni că povestea lor de dragoste scârțâie, mai cu seamă că designer-ul a fost văzut în preajma altor domnișoare de multe ori.

Cu toate astea, în tot acest timp solista venea cu declarații publice în care nega faptul că mariajul ei are de suferit. Iată că tot ea a fost cea care a adus în prim-plan anunțul separării oficiale de bărbatul care i-a furat inima.

Din păcate, divorțul lor nu este unul deloc simplu, mai cu seamă că bărbatul este pregătit să lupte pentru custodia moștenitoarelor. Deși mulți speră ca cei doi să se împace, nu ar fi cale de așa ceva.

Cântăreața a acceptat invitația la emisiunea lui Cristi Brancu unde a discutat despre evenimentele recente. Blondina a mărturisit că ea și fetele sunt pe cât se poate de liniștite, dar că nu poate să ofere mai multe detalii despre procesul care este încă în curs.

Vedeta încearcă să se pună pe linia de plutire și să își reia activitatea. Artista a subliniat că își dorește să își mențină numele construit în ani grei de carieră, dar și să le ofere sprijin financiar suficient copiilor.

,,Să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu”

,,Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu.

Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe.

Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut’’, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.