Prin ce chin a trecut Andreea Marin cât a avut covid-19. A mărturisit tot ce a pățit corpul ei

Prin ce chin a trecut Andreea Marin cât a avut covid-19. A mărturisit tot ce a pățit corpul ei
Prin ce chin a trecut Andreea Marin cat a avut covid-19. A marturisit tot ce a patit corpul ei

„Zâna surprizelor” îngroaşă rândul vedetelor care s-au infectat cu virusul Sars-Cov-2. Andreea Marin a dezvăluit cum s-a simțit în perioada cât a fost bolnavă și prin ce transformări a trecut corpul ei. Celebra prezentatoare TV a ținut să precizeze că și iubitul ei, diplomatul Adrian Brîncoveanu, a avut Covid.

Andreea Marin a avut Covid. Ce i-a salvat viața

Andreea Marin a fost depistată pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă la un post de televiziune, unde a povestit că a stat 14 zile izolată la domiciliu din această cauză. Coleg de suferință i-a fost chiar iubitul ei, Adrian Brîncoveanu, care, la rândul său, s-a infectat cu același virus.

Frumoasa Andreea Marin nu a scăpat de coronavirus. Vedeta și-a făcut un test PCR care i-a arătat că este pozitivă la Covid. Virusul a ținut-o la pat câteva zile, perioadă în care a avut febră, dureri de cap, de corp, de muşchi, dureri de gât. Din fericire, „Zâna surprizelor” crede că a manifestat una dintre cele mai uşoare forme de Covid pentru că a fost păzită de vaccin.

“Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă. Nu e nici un secret, nu sunt genul care să dea sfoară-n ţară la orice afecţiune pe care o are. Am trecut prin experienţa Covid-ului. Nu e o experienţă plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai uşoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat şi mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit.

Probabil s-a transmis şi foarte uşor această variantă a Covid-ului, de la unul la altul, şi uite aşa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă. Nu e o experienţă plăcută, asta este. Când am ajuns la spital ulterior ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar, şi vorbind acolo cu medicii am înţeles cât de mare este diferenţa şi cât de mult contează să fii vaccinat. E o concluzie deja trasă de medici, nu doar la nivel naţional, ci şi mondial, faptul că ajung mult mai puţini bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadii grele ale bolii.”, a mărturisit vedeta în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

A mărturisit tot ce a pățit timp de 14 zile

Experiența Covid nu este deloc plăcută, după cum declară Andreea Marin. Potrivit spuselor sale, boala putea evolua mult mai grav, dacă nu era vaccinată anti-coronavirus. Așa și-a dat seama cât de mult a contat faptul că s-a imunizat împotriva acestui virus.

„Câteva zile am stat la pat pentru că am avut simptomele unei gripe cu dureri de cap, de corp, de muşchi, temperatură, dureri de gât. În fine, am trecut şi prin asta! Am urmat tratamentul, am făcut ceea ce trebuie. M-am tratat aşa cum se cuvine, i-am păzit pe cei din jur, izolându-mă. (…) Eu am ales să fac vaccinul şi am văzut clar din această experienţă cât de mult a contat şi faptul că am făcut o formă uşoară, faţă de ceilalţi care nu aveau vaccinul făcut! Concluzia mea nu e nevoie să o îmbrăţişeze nimeni. E pur şi simplu concluzia mea!”, a spus Andreea Marin la Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Ce vaccin a ales „Zâna surprizelor”

Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca, în urmă cu cini luni. La vremea respectivă, vedeta a dezvăluit că a avut reacţii adverse destul de grave.

„Am făcut vaccinul şi, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile şi două nopţi. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură, însă ca la o gripă foarte puternică a fost.”, spunea atunci „Zâna surprizelor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI