Primul scandal de la Mireasa. Ce s-a întâmplat între două concurente

Primul scandal de la Mireasa. Ce s-a întâmplat între două concurente

Nici bine nu a înceout emisiunea că deja au început primele conflicte în show-ul ”Mireasa” de la Antena 1, iar mărul discordiei este unul dintre cei cinci băieți, pe nume Armando Rădulescu.

Primul scandal de la Mireasa. Ce s-a întâmplat între două concurente

Un conflict a început la ”Mireasa„, emisiune prezentată de Diana Dumitrescu, între concurentele Roberta Ilie și Andreia Matei. Roberta spune că îi vine să plângă de nervi.

„Îmi vine să plâng de nervi. Vreau să lămuresc. În primul rând, există persoane care vor să creeze un conflict fals, cum că eu și alte fete ‘ne-am bătea’ pe un băiat. Nu este deloc adevărat. El este în platou și poate să spună dacă a văzut un gest din partea mea. Noi am stat în cameră. (…) Ne-am apropiat mai mult de verișoara lui Armando. Ea a trebuit să aleagă fetele cu care să stea Armando în cameră. Ea a ales-o pe Mădălina și eu eram lângă ea, efectiv a zis la nimereală: haideți voi. De aici s-a iscat o întreagă nebunie”, a declarat aceasta în cadrul show-ului.

Problema ar fi început chiar din prima zi, adică de la împărțirea camerelor. Andreia ar fi vrut să stea în camera în care se afla și Armando, motiv pentru care a ridicat problema de ce anume nu lasă Roberta pe altcineva să stea acolo, dacă ea nu vrea.

„Nu am spus că nu vreau să stau în cameră cu el (n.r. Armando), pentru că nu cunoaștem niciun băiat. Nu am ales eu, ci însoțitorii băieților”.

Astfel că, Roberta Ilie se plânge că din acel moment a început să fie atacată subtil de Andreia Matei: „Eram toți concurenții în casă, există și material, iar ea s-a trezit vorbind Știu două fete care plac același băiat. Mici subtilități care nu-și aveau sensul. Eu am discutat și cu Armando pentru a lămuri situația. Să vă spun și de ce este ceva fals. Nici măcar ea nu a făcut niciun gest sau vreun semn. A vrut să creeze ceva imaginar. Nu îmi place Armando, ba chiar am o părere ușor negativă despre el. Aș fi vrut ca el să lămurească situația”, a spus aceasta.

De ce nu se înțeleg cele două

Andreia Matei și-a spus versiunea la rândul său, dezvăluind că Roberta i-ar fi spus că amândouă îl plac pe același bărbat, lucru negat cu vehemență de cea de-a doua concurentă.

În plus, Andreia a povestit că Roberta se uită mereu urât la ea:

„Am zis la început că îmi place la fizic Armando și încă un băiat. Dar asta nu înseamnă că am ceva cu ea, că stă în cameră cu el. A doua zi a spus că îi place de Florin, că ar vrea să-l cunoască mai bine. Dar nu a făcut niciun pas spre el, ceea ce înseamnă că are ceva cu mine”, a precizat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI