Primul mesaj transmis de Monica Bîrlădeanu după nunta cu Valeriu Gheorghiță. Și-a dorit ca fanii să afle de la ea: “Așa cum am visat amândoi”

de: Daoud Andra
07 10. 2024

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au devenit, în weekend, soț și soție. Cei doi au făcut nunta la Palatul Snagov și au petrecut alături de invitații lor până în zori. După eveniment, actrița a împărtășit câteva impresii cu fanii ei din mediul online și a publicat și primele fotografii de la nuntă.

Monica Bîrlădeanu, despre nunta cu Valeriu Gheorghiță

De când formează un cuplu, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost cât se poate de discreți cu privire la relația lor. În weekend, cei doi și-au unit destinele, iar apoi au petrecut alături de invitații lor până în zori, la o locație exclusivistă.

Actrița și medicul militar s-au distrat de minune și totul a ieșit exact așa cum și-au dorit, după cum a declarat vedeta TV, într-o postare pe Instagram. Monica a publicat câteva fotografii de la eveniment, cu ea și proaspătul ei soț. În imagini, actrița radiază de fericire, după cum au remarcat și cei care o urmăresc în mediul online.

”O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a scris Monica Bîrlădeanu, în dreptul fotografiilor.

Au petrecut alături de invitați celebri

Pe lista de invitați de la nunta celor doi s-au numărat și multe persoane publice. Andreea Marin și partenerul ei, Andreea Raicu, Adelina Pestrițu și soțul ei, Smiley și Gina Pistol, Geanina Ilieș au fost câțiva dintre cei care au petrecut până dimineața alături de Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Mireasa a schimbat două rochii pe parcursul evenimentului, ambele de la același brand. Ținutele i-au pus în valoare silueta, iar detaliile strălucitoare au făcut-o să arate ca un star de cinema.

Mirii au deschis petrecerea cu un vals autentic, după care au dansat alături de invitații lor pe muzica celor de la Direcția 5, dar și a unor interpreți de muzică populară. Meniul a fost unul deosebit, iar la finalul serii cei doi au tăiat tortul de patru etaje, decorat cu flori naturale albe, în ton cu decorul restaurantului. Într-o altă postare pe Instagram, Monica Bîrlădeanu a precizat că a durat nouă luni să planifice nunta visurilor ei.