Primul mesaj al Oanei, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023. ”Am plâns”. Ce îi transmite micuțul Leon eroului său EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
13 04. 2023

Kamara regretă enorm că a fost nevoit să părăsească show-ul „Survivor” (PRO TV), după trei luni de probe teribile, dar și de speranță. Nu a reușit să intre în posesia premiului de 100.000 de euro, bani atât de necesari pentru tratamentul fiului său, Leon, diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, dar promite că nu se dă bătut. Cu tristețe, din fața televizorului, au privit eliminarea lui Kamara și fosta soție, Oana, și fiul Leon. Prin intermediul Playtech Știri, Oana îi transmite eroului lor un mesaj emoționant.

Oana, fosta soție a lui Kamara: „Am plâns!”. Ce mesaj îi transmite micuțul Leon

Oana, fosta soție a lui Kamara, regretă și ea enorm că solistul nu și-a putut îndeplini marea dorință, de a câștiga premiul de 100.000 de euro, dar îl admiră sincer pentru lupta pe care a dus-o în competiție. După ediția de aseară a concursului Survivor, în care Kamara s-a despărțit de foștii colegi, Oana ne-a declarat, exclusiv pentru Playtech Știri:

„Mi-a părut tare rău că a ieșit. Am plâns când am văzut și ce a zis la plecare, dar noi, eu și Leon, suntem tare mândri de el!  Leon îi transmite că-l iubește și că se bucură că o să-l revadă.

Kamara a făcut în concurs tot ce era omenește posibil, a și slăbit foarte mult. Oricum, lupta noastră pentru Leon continuă! Mi-a plăcut că a zis și despre părinții care sunt în situația noastră că lupta nu se termină niciodată”.

A fost sabotat de colegi? Ce spunea Oana, înainte de a fi eliminat

Cu puțin timp înainte de a fi eliminat, Oana ne spunea, exclusiv pentru Playtech Știri, că fostul ei soț ar putea ajunge în marea finală dacă nu va fi sabotat de colegi:

„Kamara ar putea câștiga premiul de 100.000 de euro, bani necesari tratamentului pentru copil, dacă nu va fi sabotat constant de unii din echipă. Momentan, e lăudabil că rezistă. Le mulțumim și oamenilor care-l votează să rămână!”.

Kamara: „L-am făcut mândru pe băiatul meu”

Kamara a impresionat, aseară, prin discursul său, din Republica Dominicană, la ieșirea din concursul de supraviețuire Survivor, unde a rezistat cu stoicism preț de aproape trei luni. Foștii colegi s-au despărțit de el cu regret, chiar dacă, pe parcursul show-ului, au avut și numeroase discuții aprinse:

„Sunt împărțit, în momentul de față, oarecum nu am reușit să-mi îndeplinesc misiunea de tată. Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu, știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el acest lucru.

Am plecat cu ideea de a lupta până la capăt. Mă întorc sănătos acasă, puternic, cu demnitatea încă aici, cu capul sus și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!”, a spus Kamara.