Primul iubit al Simonei Halep de care românii au uitat. Cu cine s-a iubit sportiva, de fapt

Primul iubit al Simonei Halep de care românii au uitat. Cu cine s-a iubit sportiva, de fapt
Cine este primul iubit al Simonei Halep. Detalii incendiare

Simona Halep trăiește de mult timp o superbă poveste de dragoste cu Toni Iuruc. Afaceristul este mereu aproape de iubita lui și participă la majoritatea turneelor de tenis pentru a o susține orice s-ar întâmpla, dar puțini știu cine a fost primul iubit al sportivei.

Cu cine s-a iubit Simona Halep în trecut. Puțini știu aceste detalii

Simona Halep este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, așa că aceasta își ține relația cu Toni Iuruc departe de atenția curioșilor. Cei doi participă la evenimente împreună și afaceristul își sprijină iubita în orice moment, așa că fanii apreciază pozele rare ce apar cu aceștia pe internet. În timp ce sportiva este pregătită să ducă legătura amoroasă la un alt nivel, nu mulți știu pe cine a iubit ea înainte.

Nu este de mirare că nu se știu multe lucruri despre fostul partener al sportivei, mai ales pentru că aceasta încearcă să nu lase multe detalii despre viața ei să scape. În timp mulți au vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Toni Iuruc, sportiva s-a iubit la 18 ani cu Andrei Mlendea. Această relație nu a durat mult și ei s-au despărțit, dar împăcarea așteptată a venit la câțiva ani mai târziu!

Andrei Mlendea o antrena pe Simona Halep în trecut, dar cei doi au încheiat orice fel de colaborare în 2013. Mulți spun că bărbatul ar fi fost concediat chiar de tatăl sportivei ce nu și-ar fi dorit să existe o relație între el și fiica lui, potrivit Playsport. Ioan Stan, primul antrenor al româncei, spunea totul în trecut despre legătura amoroasă.

De ce s-a despărțit Simona Halep de primul iubit: ‘Tatăl ei l-a concediat’

„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.”, declara acesta în urmă cu doar câțiva ani.

După această relație, atât Simona Halep, cât și Andrei Mlendea și-au refăcut viața. Antrenorul foarte apreciat s-a căsătorit și se bucură de doi micuți, o fetiță și un băiețel. Între timp, el și-a continuat cariera spectaculoasă și a marcat colaborări cu Marius Copil, Ana Bogdan și Jelena Jankovic. Se pare că totul este bine când se termină cu bine, mai ales pentru că sportiva și bărbatul și-au găsit liniștea în brațele altor persoane. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI