Primul antrenor demis în Superligă după două etape. Anunțul clubului

de: Beatrice Dumitru
25 07. 2023

A fost demis primul antrenor din Superligă, după doar două etape disputate. Este vorba despre Eugen Neagoe de la Universitatea Craiova. Tehnicianul a ajuns, în această dimineață, la o înțelegere cu patronul Mihai Rotaru legată de rezilierea contractului.

Anunțul Universității Craiova după demiterea lui Eugen Neagoe

Universitatea Craiova are patru puncte din două partide disputate, după victoria 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul Galați. După remiza cu formația lui Dorinel Munteanu, antrenorul Eugen Neagoe a fost demis.

În urma unei ședințe care a avut loc în această dimineață, Mihai Rotaru a ajuns la o înțelegere cu antrenorul pentru întreruperea imediată a colaborării, Finanțatorul Craiovei a fost total nemulțumit de randamentul echipei sub comanda lui Eugen Neagoe.

OFICIAL | Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului.
Îi dorim mult succes în continuare!”, a fost anunțul clubului din Bănie.

Eugen Neagoe a fost adus la CSU Craiova în ianuarie 2023 și a semnat un contract care mai era valabil până în 2024. Avea 21 de meciuri pe bancă. A câștigat nouă și a înregistrat câte șase egaluri și șase înfrângeri. Cu el, CSU Craiova a ratat calificarea în cupele europene pentru prima dată în șase ani.

Cine i-ar putea lua locul lui Eugen Neagoe

Favorți pentru a prelua Universitatea Craiova sunt două nume mari, în acest moment: Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică.

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit Universitatea Craiova între iulie 2021 și iunie 2022, are două titluri cu FCSB, în 2013 și 2014, dar și o Supercupă și Cupa Ligii. El a fost demis în această vară de Neftchi Baku.

Marius Șumudică e liber de contract după ce a fost demis de Al Raed. El are în palmares un titlu câștigat cu Astra Giurgiu și o Supercupă cu aceeași echipă, în 2016.

Pentru CSU Craiova urmează meciul din etapa a treia a Superligii, duminică, 30 iulie 2023, cu CFR Cluj, în Gruia.