Primele reacții, după eliminarea surpriză de la Asia Express. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Primele reacții, după eliminarea surpriză de la Asia Express. Oamenilor nu le-a venit să creadă
Reacții eliminare Asia Express

Finalul competiției Asia Express se apropie cu pași repezi, iar eliminarea de ieri, 15 aprilie, a fost ultima înainte de marea finală. Care au fost reacțiile plecării ultimilor doi concurenți?

Primele reacții după eliminarea fulger de la Asia Express

Din păcate pentru fanii echipei formate din Alex Abagiu și Radu Vlăduț, cei doi au părăsit competiția. Cei care credeau că aceștia vor ajunge în finală și chiar vom pune mâna pe premiul cel mare s-au înșelat. Ghinionul din etapa cu numărul 9 le-a pus capac. Se pare că ieșitul pe ultimele poziții în clasament i-a făcut să se demoralizeze.

La polul opus se află Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primii în finală, alături de Adda și Cătălin Rizea și Speak și Ștefania. Cei doi au fost îmbrățișați de toți prezenți, după ce s-a descoperit că ancora a fost roșie. Deși rivalitatea a existat pe parcursul show-ului, aceasta a fost lăsată deoparte, pentru că în două luni au reușit să se împrietenească în cadrul Drumului Comorilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Si uite asa s-a incheiat ceea ce a insemnat @asiaexpressromania pentru noi: cu zambetul pe buze, cum am incercat sa fim tot sezonul. Nu as fi crezut niciodata ca o sa rezistam atat de mult si oricat de pregatit am crezut ca sunt, am fost surprins in fiecare zi. La capat de drum sunt recunoscator: recunoscator ca am avut aceasta oportunitate, recunoscator lui @raduno ca mi-a fost camarad in aceasta calatorie si recunoscator voua ca v-ati uitat saptamana de saptamana! Dar mai ales cele mai mari multumiri le am pentru intreaga echipa care nu se vede, cei din spatele camerelor, ei sunt adevaratii performeri ai acestei competitii! Multumim reporterilor/ mamele noastre in aceasta aventura @ana.maria.penescu @sanzinico cameramanilor, adevarati atleti de cursa lunga @grig_ionut @mihaicipu @amerz3000 si LPA-ilor care ne-au dat suport local @itscarlosmiguel @shenjinsong Last but not least @mona.segall the Genius behind this amazing show!? #asiaexpress #asiaexpressromania #drumulcomorilor

O postare distribuită de Alexandru Abagiu | MUA (@abagiu) pe

„Abia așteptam momentul”

„Am simțit îmbrățișări sincere de la colegi. A fost strângerea la piept, fără prea multe cuvinte. Atunci când oamenii țin să se argumenteze mult, nu mai e natural. Suntem foarte mulțumiți despre ceea ce am descoperit despre noi, Taiwan, oameni. Suntem bucuroși că am ajuns până în semifinală. Nivelul trăirilor, să vezi cum ai șanse, apoi, într-o fracțiune de secundă, îți fuge pământul de sub picioare. Ne-a uimit Asia Express prin asta”, au spus, în final, Alex și Radu.

Unii din telespecattori i-au felicitat pentru ceea ce au reușit, iar alți au avut numai critici la adresa lor. „Abia așteptam moment-ul asta,??? iar Adda si Cătalin în finală, fix echipa slabă, cum spuneai tu???”, a spus un internaut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI