Primele imagini cu Viviana, de la înmormântarea lui Cornel Galeș. Fosta iubită este transfigurată de durere

Autor: Chivu Ana - 12:21, 12 dec. 2019
Primele imagini cu Viviana, de la înmormântarea lui Cornel Galeș

Viviana a fost surprinsă venind la înmormântarea lui Cornel Galeș. Fosta iubită și-a făcut apariția transfigurată de durere. Femeia nu a vrut să dea nicio declarație și și-a văzut de drum.

Update: Fiica lui Cornel Galeș a venit să-și ia adio de la tatăl ei, cu toate că legătura dintre cei doi era apoape inexistentă. Claudia a plâns continuu la priveghiul fostului impresar. Din nefericire, aceasta a fost nevoită să plece mai devreme de la înmormântare, din cauza job-ului pe care îl are. Tânăra este stewardesă și are un zbor.

Primele imagini cu Viviana. Cum și-a făcut apariția la înmormântarea lui Cornel Galeș?

Cornel Galeș va fi condus azi, 12 decembrie, pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al bărbatului a ajuns cu avionul din Spania, cu toate că nașa sa de cununie din a doua căsătorie aproape garanta cu puțin timp înainte că Vivi nu va dispune de suma necesară repatrierii.

La intrarea în biserică, fosta iubită a bărbatului nu a dorit să facă declarații. Aceasta a apărut îmbracată în negru din cap până-n picioare, vizibil îndurerată și pe fugă. Biserica unde a fost depun trupul fostului soț al Ilenei Ciuculete este Biserica Sfântul Nicolae Bazilescu din Capitală.

Primele imagini cu Viviana, fosta iubită a lui Galeș, la înmormântarea fostului impresar Sursa Foto: cancan.ro
Primele imagini cu Viviana, fosta iubită a lui Galeș, la înmormântarea fostului impresar
Sursa Foto: cancan.ro

„Cornel a fost un om bun, iubitor, darnic”

Silviu Lepădat, unul din puținii prieteni apropiați ai lui Galeș, a oferit câteva declarații despre dispariția fulgerătoare a fostului impresar. Acesta a mai dezvăluit că printre cei puțini care au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Galeș se află fiii Ilenei Ciuculete, dar și fratele fostei soții, Aurel Ciuculete.

„Un gând trist, de despărțire… față de o persoană dragă sufletului meu și nu numai al meu. Cornel Galeș a fost un om iubit de foarte mulți, a avut mulți prieteni. Au fost controverse că e singur, nu e singur. Azi-noapte, la priveghi, am stat până la 2:00 alături de prieteni, de rude. (…). Cornel a fost un om bun, iubitor, darnic și așa trebuie să rămână în memoria tuturor. Mă aștept să vină și băieții doamnei Ileana Ciuculete. Eu am vorbit cu Auraș, mi-a spus că vine. Ei sunt niște oameni buni, care se mobilizează în astfel de moment (…). Cum este normal, Cornel Galeș va fi înmormântat alături de soția lui, Ileana Ciuculete, iubirea vieții lui, Zânica lui”
Silviu Lepădat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI