Primele imagini cu Liviu Dragnea, după 5 luni de închisoare. Cum arată fostul lider PSD VIDEO+FOTO

Primele imagini cu Liviu Dragnea, după 6 luni de închisoare

Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova și dus în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce fostul lider al PSD a depus o contestație în anulare la condamanrea primită în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Dragnea a ajuns în instanță cu cătușele la mâini și a zâmbit înainte să intre în sala de judecată.

Liviu Dragnea, fără mustață în fața judecătorilor, după 5 luni de închisoare

Cei care l-au văzut pe Liviu Dragnea, marți, la Înalta Curte de Casație și Justiție, au avut parte de o surpriză. Fostul lider social-democrat și-a dat jos mustața, după 5 luni petrecute în spatele gratiilor. El a fost scos din Penitenciarul Rahova pentru a fi dus cu o dubă a Administrației Naționale a Penitenciarelor la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a depus o contestație în anulare la pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare.

 

În momentul în care a fost dat jos din dubă, Dragnea avea cătușele la mâini. Polițiștii nu i le-au scos nici când fostul președinte al PSD a intrat în sala de judecată. Acesta le-a zâmbit jurnaliștilor, dar nu a declarat nimic și nici nu i-a ironizat, așa cum avea obiceiul atunci când era în libertate și ocupa funcții importante.


Judecătorii au decis să amâne dosarul până pe data de 10 decembrie, astfel că Liviu Dragnea mai are o lună până când va afla dacă își va petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. El se află în spatele gratiilor din data de 27 mai, când a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în care a fost găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu.

Vezi mai multe poze cu fostul lider PSD în GALERIA FOTO.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI