Primele imagini cu fiica lui Bill Gates mireasă. Cum s-au distrat bogaţii lumii la nunta de 2 milioane de dolari

Primele imagini cu fiica lui Bill Gates mireasă. Cum s-au distrat bogaţii lumii la nunta de 2 milioane de dolari
Bill Gates plătește pentru nuntă de 2 milioane de dolari

Jennifer Gates este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Bill Gates și Melinda French Gates. Tânăra a devenit o femeie căsătorită, începând de sâmbătă. Studenta la medicină, de 25 de ani, și-a schimbat jurămintele cu Nayel Nassar în acest weekend. Nassar a reprezentat Egiptul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tânărul a cerut-o în căsătorie în ianuarie 2020. Au apărut și primele imagini de la nunta de două miloane de dolari.

Mândru tată Bill Gates și fiica sa înainte de nuntă

Sâmbătă a avut loc ziua cea mare în familia Gates. Dar, ieri seară, fiica cea mare a celebrului Bill Gates, Jennifer Gates, a petrecut câteva momente purtând o conversație intimă cu tatăl ei. Momentul ar fi avut loc chiar înainte de a începe o cină de repetiție.

Tatăl miresei și fiica sa în vârstă de 25 de ani au putut fi văzuți așezându-se pe puntea în aer liber a conacului ei din Westchester. Cei doi au fost surprinși râzând și glumind. Pregătirile pentru nunta de 2 milioane de dolari a lui Nayel Nassar și Jennifer au fost în curs de desfășurare pentru o mare parte a săptămânii trecute.

Vineri seara a fost semnificativă și în alte moduri, deoarece i-a adus pe părinții proaspăt divorțați, în timp ce cina de repetiție a avut loc în grajdurile conacului, o moșie de 142 de acri. Bill și Melinda Gates care au divorțat în august după 27 de ani de căsătorie, au fost văzuți împreună amestecându-se cu oaspeții la cina de repetiție de vineri seara, spune Daily Mail.

Jennifer Gates și-a schimbat jurămintele cu Nayel Nassar în acest weekend

Jennifer Gates făcea anunțul acestui fericit moment într-o postare sinceră pe Instagram la acea vreme. Viitorul soț, Nassar, a împărtășit un sentiment similar și a oferit o imagine mai atentă la inelul de logodnă superb într-o postare dulce pe Instagram. Cuplul pare să împărtășească o poveste de dragoste, iar viitoul se conturează pentru a fi unul demn de povestea lor de dragoste.

Jeniifer Gates și Nassar au spus „Da” sâmbătă la ferma de cai de 124 de acri pe care părinții ei au cumpărat-o după ce a absolvit facultatea în 2018. Proprietatea este situată în North Salem, New York și are un preț de aproape 16 milioane de dolari.

Nunta pe care cei doi au avut-o ieri este una extravagantă, scrie presa amricană. Publicația a menționat că pe proprietatea tinerei au fost construite mai multe structuri temporare în ultimele două săptămâni, inclusiv pavilioane vitrate și o scenă mare. Daily Mail a surprins, de asemenea, fotografii ale mai multor corturi albe care erau montate.

Bill Gates a plătit pentru nuntă 2 milioane de dolari

Deși este fiica unui miliardar, Jennifer Gates ar fi dus o viață destul de modestă. Deși tatăl lor și-a făcut avere în tehnologie, nu a primit primul ei telefon mobil până la vârsta de 14 ani. Chiar și atunci, Bill Gates ar fi limitat timpul de folosire, iar telefoanele nu erau permise la masă.

Deși Jennifer Gates și frații săi au cunoscut aparent o copilărie mai modestă decât ar presupune averea lor, se pare că tatăl a cheltuit o sumă frumoasă pentru nunta ei. Pe Insider, costul mediu al unei nunți în 2021 este de 22.500 de dolari.

Locul de desfășurare este de obicei cea mai mare cheltuială pentru ziua respectivă. O sursă a declarat pentru Daily Mail că nunta lor l-a costat pe Bill Gates „cel puțin” 2 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI