03 mart. 2021 | 15:04

Primele imagini ale crimei din Onești. Cum arată apartamentul unde 2 bărbați au fost uciși cu bestialitate

Știri generale
Primele imagini ale crimei din Onești. Cum arată apartamentul unde 2 bărbați au fost uciși cu bestialitate
Primele imagini ale crimei din Onești. Cum arată apartamentul unde 2 bărbați au fost uciși cu bestialitate

Au apărut primele imagini din apartamentul în care cei doi muncitori au fost sechestrați și uciși. Până în acest moment, se știa că ambele victime au fost ucise pe balcon. Cu toate acestea, fotografiile arată alt lucru. Această nouă ipostază le dă de lucru polițiștilor.

Primele fotografii din apartamentul din Onești

Cazul dublei crime de la Onești devine din ce în ce mai complicată. Din imaginile filmate de forțele de ordine reiese faptul că una dintre victime ar fi fost ucisă cu mai mult timp înainte, și nu pe balcon. Prin urmare, cât polițiștii și negociatorul purtau un dialog cu agresorul, este posibil ca el să fi ucis deja unul dintre cei doi muncitori. Cu toate acestea, nimeni nu i-ar cerut criminalului să demonstreze că cei doi ostateci sunt în regulă.

Cei ce au intrat în posesia pozelor sunt jurnaliștii de la Antena 3, ei au venit și cu această ipoteză. În imagini se poate remarca o baltă mare de sânge în una din camerele apartamentului. Așadar, unul dintre cei doi muncitori ar fi uciși acolo, nu pe balcon, cum au spus inițial polițiștii. Există mai multe bănuieli ce indică faptul că una dintre victime ar fi ucisă cu mai mult timp înainte.

În imagini apar doar două siluete

În imaginile surprinse de către vecinii lui Gheorghe Moroșan se observă doar două siluete. Ei sunt cei care au filmat scenele de groază ce s-au desfășurat în balconul imobilului. Doar într-o imagine se observă toate cele trei siluete, iar în restul doar două, agresorul și o victimă. De asemenea, o singură victimă a vorbit cu operatorul atunci când criminalul a sunat la 112. Acesta a precizat că îi va ucide pe cei doi muncitori dacă nu primește ce vrea. Polițiștii spun că victima era terorizată în momentul în care a vorbit. Ei cred că ar fi asistat la uciderea celuilalt bărbat.

De asemenea, oamenii legii se întreabă cum de un bărbat de 68 de ani a reușit să imobilizeze alți doi bărbați mai tineri. Autoritățile cred că, sub amenințarea agresorului, unul dintre muncitori l-ar fi legat cu acele coliere de plastic pe celălalt. Un alt indiciu este că muncitorul de 55 ani a fost resuscitat timp de aproximativ o oră, medicii aflați la fața locului încercând să-i salveze viața. Despre a doua victimă, bărbatul de 38 de ani, nu există multe informații. Se știe doar că a fost luat de ambulanță, iar la spital a fost declarat decedat. Medicii legiști pot răspunde la aceste întrebări, atunci când necropsiile celor două victime vor fi finalizate.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro