Prima schimbare pentru Dan Pavel, după despărțirea de logodnică. Ce a făcut prezentatorul Survivor România

Prima schimbare pentru Dan Pavel, după despărțirea de logodnică. Ce a făcut prezentatorul Survivor România
Ce mesaj a transmis gazda Survivor

Schimbări majore pentru Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Celebra gazdă a show-ului a anunțat că s-a despărțit de iubita lui.

Ce a făcut Dan Pavel după decizia de a se despărți de iubita lui

Dan Pavel și logodnica lui s-au despărțit în urmă cu câteva zile. El avea nevoie de o schimbare, așa că le-a împărtășit fanilor ce a făcut.

Dan Pavel a decis să renunțe la look-ul care l-a consacrat. Omul de televiziune a renunțat la barbă și a postat fotografia pe rețelele sociale, scriind „încep cu omul din oglindă”, făcând referire la o celebră piesă cântată de Michael Jackson.

Fanii au reacționat imediat

Fanii au reacționat imediat și l-au felicitat pentru decizie, spunând că arată mai tânăr.

„Domnul Dan, sunteți minunat! Eu la 26 de ani sunt hidos in comparație cu dumneavoastră la 38.

Se vede că ați dus un stil de viață sănătos/Esti cel mai frumos barbat!!!Wowww/ Forta domnu Dan!!! Fresh fara barba!!❤️❤️„, sunt câteva dintre reacțiile fanilor la fotografia postată de prezentator.

Ce-i drept, Dan Pavel arată cu siguranță mult mai tânăr după ce a renunțat la barbă. El a postat o fotografie artistică, făcută din spate, în care se uită în oglindă. Colajul conține două poze, dintre care prima este cu barbă, iar a doua după ce s-a bărbierit și a dezvăluit noul look.

Dan Pavel s-a despărțit recent de logodnica lui. El a vorbit despre această decizie, spunând că el și iubita lui aveau priorități diferite, iar planurile lor de viitor nu au mai coincis.

Dan Pavel s-a despărțit de logodnica lui

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche.

Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate.

Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a anunțat acesta pe internet, spre surprinderea fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI