Prima reactie a fiului lui Piedone, după sentința în cazul Colectiv. „Tata a fost blamat, înjurat, hăituit”

Prima reactie a fiului lui Piedone, după sentința în cazul Colectiv. „Tata a fost blamat, înjurat, hăituit”
Reacția fiului lui Piedone după aflarea sentinței din Dosarul Colectiv

Fiul lui Cristian Popescu Piedone vine cu o primă reacție după aflarea sentinței în cazul Colectiv. Băiatul susține că tatăl lui a fost blamat și înjurat, dar mai ales că toți acești ani au fost foarte grei pentru întreaga familie. Vlad Popescu Piedone aduce în prim-plan un mesaj emoționant pentru părintele lui care se află acum într-o situație delicată. „Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou!”, a spus acesta.

Reacția fiului lui Piedone: ce spune băiatul după sentința în cazul Colectiv?

Vlad Popescu Piedone a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce tatăl său a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în Dosarul Colectiv.

Judecătorii Curții de Apel București au pronunțat azi, 12 mai, decizia finală în cazul tragic, după șase ani și jumătate de procese.

Ce spune despre justiția din România?

Fiul primarului Sectorului 5 al Capitalei a scris în mediul online faptul că justiția din România a arătat încă o dată că este ,,strâmbă, nedreaptă și că judecă în funcție de numele inculpatului”.

Cel din urmă a subliniat că tatăl lui plătește pentru ceva ce nu a făcut doar pentru că poartă numele de Piedone. De asemenea, el este acum pus la zid alături de alți oameni nevinovați, consideră Vlad Piedone.

Tânărul a mai mărturisit românilor care îl urmăresc faptul că familia lui a primit o lovitură dură astăzi, dar lupta pentru dreptate continuă indiferent de orice.

,,Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit?”

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate! Tată, eu știu că ești nevinovat!

Pentru mine ești un erou! Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!”, a scris el pe pagina personală de Facebook.