Prima reacție a Danei Budeanu, după moartea fostei sale soacre. Fanii au reacționat imediat

de: Violeta Badea
20 10. 2024

Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale televiziunii române din perioada comunistă, a încetat din viață la 78 de ani. Fosta prezentatoare de la TVR a lăsat în urmă o moștenire impresionantă în mass-media românească. După retragerea sa din activitate, ea a rămas o voce respectată în mediul cultural și a continuat să influențeze publicul prin scrierile sale. Vestea morții sale a fost un șoc pentru familia Budeanu, inclusiv pentru Dana Budeanu. Vezi cum a reacționat creatoarea de modă în mediul online!

Dana Budeanu, reacție după moartea fostei sale soacre

La scurt timp după ce vestea tristă a fost făcută publică, Dana Budeanu, fosta noră a Deliei Budeanu, a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe vremea când regretatata jurnalistă era invitată la emisiunea ”Profesioniștii”, difuzată pe TVR 1.

Imaginea, însoțită de o inimioară neagră, a simbolizat durerea resimțită de creatoarea de modă în fața pierderii fostei sale soacre. Delia Budeanu a avut o carieră de aproape trei decenii la Televiziunea Română, unde a devenit una dintre cele mai respectate prezentatoare TV ale vremii.

După retragerea din televiziune, ea și-a dedicat timpul scrierii de cărți de memorii și a rămas implicată în viața culturală din România. Deși relația cu Dana Budeanu s-a schimbat după divorțul fiului său, Radu Budeanu, legăturile dintre cele două femei au rămas respectuoase.

Postarea Danei Budeanu

Relația dintre Dana și Radu Budeanu

Dana și Radu Budeanu au decis să divorțeze acum 14 ani, după o căsnicie din care au rezultat două fete gemene – Dana și Maria. Deși divorțul a surprins pe mulți, având în vedere că păreau un cuplu solid, cei doi au ales să se despartă într-o manieră discretă, fără scandaluri publice.

Fetele au rămas în grija Danei Budeanu, însă legătura cu tatăl lor a rămas neschimbată. Radu Budeanu și-a refăcut viața alături de creatoarea de modă Cristina Săvulescu, iar relația dintre el și gemene a continuat să fie una apropiată.

În ciuda separării, Dana Budeanu a reușit să mențină o relație armonioasă cu fostul soț, declarând că educația copiilor a fost mereu o prioritate pentru amândoi. În cadrul unui interviu recent, creatoarea de modă a subliniat că nu au existat conflicte majore între ea și Radu Budeanu cu privire la fetele lor, legătura dintre tată și fiice fiind una permanentă și naturală.

Citește și A murit Delia Budeanu, cea mai cunoscută prezentatoare TV din România. Fosta crainică TVR avea 78 de ani!

”Legătura e permanentă”

Invitată în cadrul podcastului ”Față în față cu Ion Cristoiu”, Dana Budeanu a făcut o serie de declarații referitoare la viața personală, printre care și legătura fetițelor cu tată lor.

”Cum să fie greu ( – ca fetele să țină legătura cu fostul soț)? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă.

Nu, niciodată ( – nu s-a temut de o influență negativă a fostului soț). Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți.

Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.”, a spus creatoarea de modă.

Citește și Dana Budeanu s-a lăsat pozată într-o nouă ipostază de senzație. Vedeta și-a etalat trupul de fotomodel într-o rochie extrem de scurtă!