24 iun. 2021 | 07:55

Prima poză cu chipul fiicei lui Smiley cu Gina Pistol. Din păcate, nu e ceea ce își doreau fanii

Monden
Prima poză cu chipul fiicei lui Smiley cu Gina Pistol. Din păcate, nu e ceea ce își doreau fanii
Cum arată, de fapt, Josephine. Smiley și Gina Pistol au postat prima fotografie

La 3 luni de la nașterea micuței Josephine, Smiley și Gina Pistol au decis să dezvăluie prima poză cu bebelușul. Cei doi au trecut recent printr-un eveniment emoționant, anume botezul fiicei lor, așa că le-au făcut fanilor o surpriză. Totuși, toată lumea își dorea cu totul altceva.

Prima poză cu micuța Josephine. Cum arată bebelușul

Admiratorii vedetelor s-au întrebat cum arată micuța încă de când a venit pe lume. Gina Pistol și Smiley sunt extrem de discreți, așa că ei au vrut să își țină departe copilul de ochii curioșilor. Acum, a venit vremea ca aceștia să posteze prima poză cu micuța Josephine, dar fanii sperau să vadă mult mai mult.

Cântărețul și prezentatoarea de televiziune au postat o imagine în mediul virtual în care apar alături de copilul lor. Totuși, toți trei au fețele modificate pentru a părea că fac parte din lumea desenelor animate. Chiar dacă admiratorii lor sperau să o poată observa pe Josephine, nu mulți și-au dat seama de cum arată, de fapt, micuța. Un detaliu a scăpat la iveală, anume că micuța este extrem de frumoasă chiar și în această variantă.

Cu cine seamănă, de fapt, Josephine. Smiley a spus totul

Încă de când Josephine s-a născut, Smiley și Gina Pistol nu se dezlipesc de micuță. Aceștia trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, așa că sunt mulțumiți cu orice schimbare pe care a adus-o bebelușul în viața lor. În timp ce foarte mulți fani se întreabă cum arată micuța, cântărețul a decis să vorbească despre acest aspect, explicând ce trăsături a luat copilul său de la el, dar și de la partenera sa.

„Acum când am plecat de acasă ne-am jucat, am gângurit puțin, ea mai mult. Mi-a zâmbit cu zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit pentru orice, poate să se întâmple orice, nu are ce să fie rău.

Are picioarele lungi din naștere. Câteodată aud că seamănă cu mine, câteodată cu Gina. Nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama. Probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri o să semene cu Gina, dacă îi va avea căprui va semăna cu mine. Ne-am rugat să nu aibă nasul lung, deocamdată îl are mic. Nu are nasul meu, e ok..

„Mă trezesc mai devreme, între 7 și 8. Suntem fericiți pentru că doarme. A avut două nopți mai agitate, e foarte cuminte, e foarte veselă. În casă e multă liniște și pace. (…) Mai vin și bunicii, dar rar. Ne lasă să ne obișnuim. (…) Da, o schimb (n.r. de scutec) în fiecare zi.”, a spus Smiley.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro