Prima concurentă care ar fi părăsit echipa lui Smiley de la Vocea României. Acum s-a aflat

de: Daoud Andra
28 10. 2024

Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României s-a încheiat, iar jurații și-au făcut echipele. Urmează confruntările live, în care vor fi eliminați, treptat, o parte dintre concureți, astfel încât în marea finală vor ajunge doar cei mai buni. S-a aflat deja numele primei concurente care nu va ajunge în live-uri și care ar fi trebuit să facă parte din echipa lui Smiley.

Concurenta de la Vocea României care ar fi părăsit show-ul

După încheierea audițiilor pe nevăzute, jurații de la Vocea României și-au ales concurenții cu care vor să formeze echipele pentru confruntările live. Smiley a întors scaunul la mai mulți concurenți decât îi permite formatul să aibă în echipă, astfel că a fost nevoit să renunțe la cineva, înainte de etapele live.

Potrivit Fanatik, juratul ar fi ales să renunțe la concurenta Roxana Dobrițoiu care, deși l-a impresionat la audiții, nu s-ar fi ridicat la nivelul celorlalte voci din echipa Smiley. Tânăra este nepoata artistului Adi de la Vâlcea și a venit anul acesta să își încerce norocul la Vocea României.

La preselecțiile pe nevăzute, Roxana a interpretat melodia ”Made in Romania”, imnul cântat de Loredana Groza și Marius Moga pentru Campionatul European de Fotbal din 2024.

”Roxana, prima curiozitate: de ce ai ales piesa aceasta? Eu m-am bucurat, am simțit în felul în care ai cântat că ți-ai dorit foarte tare să fii aici. Trebuie să ai curaj să cânți piesa asta într-o audiție la Vocea României.  Bine ai venit în echipa mea!”, a spus Smiley, la preselecții, el fiind singurul jurat care s-a întors.

Smiley face parte din juriu încă de la început

De-a lungul anilor, componența juriului de la Vocea României s-a schimbat de mai multe ori, dar Smiley este singurul jurat care face parte din show de la primul sezon, mai exact din 2011.

Rolul său de jurat și antrenor l-a adus în postura de mentor pentru mulți concurenți talentați, iar stilul său și abordarea relaxată l-au determinat pe aspiranții la postura de artiști să îl aleagă drept mentor. În calitate de antrenor, Smiley a câștigat trofeul Vocea României de două ori, cu Dragoș Moldovan – sezonul 9, în 2019 și Ana Munteanu – sezonul 7, în 2017.