Prietena lui Vlad Pascu, ucigașul de la 2 Mai, implicată într-un dosar de răpire pe bani. Detalii scandaloase

de: Ioana Bucur
25 08. 2023

Un videoclip publicat pe o platformă de social media a stârnit revolta oamenilor. În imagini, ucigașul din 2 Mai apare alături de o tânără în timp ce consumă substanțe ce par a fi droguri. Informații șocante au ieșit la lumină despre prietena lui Vlad Pascu: ar fi implicată într-un dosar de răpire.

Informații scandaloase despre prietena lui Vlad Pascu

Tânărul care a provocat accidentul din 2 Mai, în urma căruia și-au pierdut viața două persoane nevinovate, continuă să stârnească revoltă și controverse. Vlad Pascu este protagonistul unor înregistrări video scandaloase publicate în mediul online. Într-unul dintre ele, apare în timp ce consumă împreună cu o tânără substanțe ce par a fi droguri.

Prietena lui Vlad Pascu este Rebeca Lăzărescu, cea care, în videoclip, se autointitulează „oxicomană”. Potrivit Realitatea.net, ea ar fi implicată într-un dosar de răpire, fiind acuzată că împreună cu alte persoane din anturajul său, ar fi atacat și sechestrat un tânăr, pentru a-i obține portofelul electronic pe care avea Bitcoin. Dosarul apare acum pe rolul Tribunalului Municipiului București.

Tânăra a publicat și câteva capturi de ecran ce par a fi discuții cu mama sa, în care îi mărturisete că a luat o pastilă pe care medicii o prescriu în general în cazul pacienților care suferă de cancer în formă avansată. Este un analgezic puternic, asemănător morfinei, care provoacă dependență.

Te-ar putea interesa și: Răsturnare de situație în cazul șoferului drogat de la 2 Mai. Ce s-a descoperit în raportul toxicologic

„Nu îmi mai comentați mie. Ați înțeles?”

În altă postare, ea arată cum mama ei o avertizează că este urmărită de oamenii legii.

În anturajul lui Vlad Pascu există și alți consumatori de droguri. Unul dintre prietenii săi a fost filmat în timp ce bea detergent de vase. Același tânăr s-a lăsat înregistrat în timp ce era ținut în lesă și imita comportamentul unui câine.

„Când o să vină cineva care este îmbrăcat cu Supreme LV (n.r. Louis Vuitton) și are Jordan cu Dior în picioare și, mna… poartă un AP (n.r. Audemars Piguet) mai f… decât al meu sau, nu știu, poate Philip, ceva și vine ăla și îmi comentează „Tu te îmbraci prost rău de tot!”, în momentul ăla o să zic, da, mă îmbrac prost. Până atunci voi, care sunteți niște terminați și purtați Vagabond și mai duceți-vă-n p… mea, nu îmi mai comentați mie. Ați înțeles?”, a spus Vlad Pascu, ucigașul din 2 Mai, într-o altă postare în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Imagini halucinante cu avocata lui Vlad Pascu. Cum a fost filmată: „Scapă cum poţi!”