Prezentatoarea revine la TV, după ce a devenit mamă a doua oară. Când o vor putea urmări telespectatorii

Autor: Andrei Simion - 14:15, 23 ian. 2020
O prezentatoare revine pe micile ecrane, după ce a devenit mamă pentru a doua oară

O prezentatoare iubită de telespectatori revine pe micile ecrane! Despre cine este vorba și de când o vor putea urmări românii? Proaspăta mămică vine cu forțe noi!

Prezentatoare revine la TV, după ce a devenit mamă a doua oară

Telespectatorii Știrilor Pro TV au primit marele anunț! Oana Andoni revine de săptămâna aceasta pe micile ecrane, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta le va aduce românilor cele mai importante informații ale zilei în principalul jurnal de știri, în fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 19:00. După patru luni de pauză, știrista revine la pupitru! Jurnalista s-a concentrat o perioadă pe creșterea celor două fetițe, iar acum se bucură de forțele proaspete cu care revine în proiectul său de suflet.

„După nașterea celei de-a doua fetițe, Maria-Ioana, mă întorc cu entuziasm la pupitrul Știrilor PRO TV de weekend. Chiar dacă o să fiu permanent cu gândul la ele, sunt liniștită că le las pe mâini bune. Mama se ocupă de ele cât voi eu la muncă. Pentru mine, echilibrul dat de familie și de profesia pe care o iubesc atât de mult este esențial. Nu mi-a fost ușor să stau departe de telespectatori, de efervescența redacției de știri, de echipa PRO TV”
Oana Andoni

Oana Andoni revine la pupitrul știrilor Pro TV!
Oana Andoni revine la pupitrul știrilor Pro TV!

„Această veste ne-a luat prin surprindere”

Amintim că Oana Andoni a fost înlocuită pentru o anumită perioadă de Amalia Enache. „Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreabă de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică”, a spus Oana Andoni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI