Prezentatoarea PRO TV care abia doarme 2 ore pe noapte de când are emisiune nouă: “Muncim non-stop”

Prezentatoarea PRO TV care abia doarme 2 ore pe noapte de când are emisiune nouă: “Muncim non-stop”
Prezentatoarea PRO TV care abia doarme 2 ore pe noapte de când are emisiune nouă

Postul de televiziune PRO 2 aduce un show inedit din toamna aceasta, și anume, ”Femeia alege”, un show despre realitate, iubire și emoție. Gazda emisiunii care se filmează în Turcia a mărturisit că abia dacă apucă să doarmă două ore pe noapte întrucât se filmează mai tot timpul.

Prezentatoarea PRO TV care abia doarme 2 ore pe noapte de când are emisiune nouă

Prezentatoarea emisiunii ”Femeia alege” este frumoasa actrița Majda Aboulumosha, fostă concurentă a emisiunii Survivor România, de la Kanal D, dar și ”Ferma”, de la Pro TV.

Majda Aboulumosha a dat mai multe detalii despre acest nou proiect, în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

“Muncim non-stop de când am aterizat. Nu am apucat să cutreier prin Istanbul. Am emoţii pentru acest proiect, se simt cele două ore dormite pe noapte, dar cred că oamenii se vor regăsi în această emisiune. Avem cinci femei puternice în show. Eu mă voi întoarce în ţară la finalul lunii ianuarie, sunt multe lucruri de făcut, de descoperit, de filmat”, a spus Majda Aboulumosha la Vorbeşte Lumea.

Femeia alege promite a fi un show inedit, cu poveștile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect.

„Eu garantez pentru acest show, pentru că este mai mult decât un show TV, este despre realitate și despre iubire și despre emoție, tot ce contează în viața asta”.

Amintim că Majda Aboulumosha a fost îndrăgită de public în urma unor roluri memorabile, precum Lenți, sora lui Sile din telenovela „Regina” (2008), Yvonne în serialul „Aniela” (2009) și Nadira în „Iubire și onoare (2011).

Dar cine este Majda Aboulumosha și care sunt originile sale. Mama actriței de 33 de ani este de origine româncă, iar tatăl de origine libaneză. Ea a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, secția Servicii din Ploiești și Universitatea Hyperion, cu specializarea Turism. Ea are și o poveste de viață impresionantă, regăsindu-și tatăl peste 25 de ani, după ce a acesta a părăsit-o când avea doar un an și a plecat în Libia.

Viața Majdei Aboulumosha, ca un scenariu de film

Într-un mesaj amplu pe pagina sa de Instagram, Majda avea să povestească:

„El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea). Poza aceasta e făcută în urmă cu 6 ani, după 25 de ani de căutări. În spatele acestei fotografii stă, de fapt, mama mea! Ea este eroina. Tatăl meu a plecat când aveam un an. Mami era tânără, cu mine în brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o să vreau să-l cunosc ea o să-mi fie alături.

Nu i-am pus prea multe întrebări, de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute. (…) Fără să spun nimănui, am mers la Ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus să stau de vorbă cu ambasadorul. L-am rugat, în cazul în care o să audă vreodată de el să-i spună că-l caută fata lui. Că nu vreau nimic, doar să dau mâna cu el. (…) Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reușit să-l aduc în România. Într-o lună, de Crăciun, eu am luat masa cu tata (…)”, povestea frumoasa vedetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI