Previziuni sumbre pentru Regina Elisabeta. Ce se întâmplă cu Familia Regală

Previziuni sumbre pentru Regina Elisabeta. Ce se întâmplă cu Familia Regală

Angajaţii de la Palatul Buckingham au început să fie dați afară după ce s-a auzit că Regina nu s-ar mai întoarce la Londra după vacanţa de vară pe care o va petrece la Castelul Balmoral din Scoţia.

Previziuni sumbre pentru Regina Elisabeta. Ce se întâmplă cu Familia Regală

Mai mulți angajați ai Reginei au fost dați afară de la palatul Buckingham, iar concedierile coincid cu zvonurile conform cărora Elisabeta a II-a nu ar mai reveni la Londra după ce va petrece vacanța de vară în Scoția, la Castelul Balmoral. Circa 250 de angajaţi s-au oferit voluntar să fie concediaţi. În prezent, plata personalului din Royal Collection Trust (RCT) este blocată, mai ales că acum au loc câteva discuţii despre sistemul de pensii.

Chiar şi atunci când măsurile sunt relaxate, distanţarea socială şi schimbarea atitudinilor faţă de călătorie vor însemna că numărul de vizitatori este probabil să fie redus câţiva ani”, a explicat Lordul Chamberlain, cel mai înalt ofiţer al gospodăriei regale.

Palatul Buckingham rămâne în continuare închis
Palatul Buckingham rămâne în continuare închis

Palatul Buckingham rămâne închis

Palatul Buckingham nu va fi deschis de curând, iar aceasta are implicaţii uriaşe pentru personal. De asemenea, Regina intenţionează să petreacă vara în Balmoral, dar după aceea se zvoneşte că probabil se va întoarce la Castelul Windsor, astfel că mulţi angajați se tem că vor fi puși pe liber.

Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, şi prinţul Filip, în vârstă de 99 de ani, s-au autoizolat la Castelul Windsor încă de la jumătatea lunii martie a acestui an.

Personalul care o deservește pe Regină se schimbă la 3 săptămâni

Înţelegem că mulţi dintre voi sunteţi nerăbdători în ceea ce priveşte viitorul. Aceste decizii nu au fost uşoare şi sunt rezultatul unei analize atente şi a unei explorări a tuturor opţiunilor. Cu toate acestea, realitatea nefericită este că trăim vremuri fără precedent, solicitându-ne să răspundem întocmai”, s-a arătat în comunicat.

Personalul care se ocupă în prezent de Regină este împărţit în două grupuri de câte 12 angajaţi. O parte lucrează trei săptămâni, apoi au trei săptămâni libere, astfel că stau două săptămâni acasă, iar în cea de-a treia intră în autoizolare. Potrivit măsurilor stricte luate pentru protejarea monarhului, fiecare angajat este testat pentru Covid-19 şi i se ia temperatura înainte de a putea începe o rotaţie de trei săptămâni de lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI