Previziuni incredibile despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Ce șanse de reușită are de fapt povestea lor

Previziuni incredibile despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Ce șanse de reușită are de fapt povestea lor
Laurențiu Reghecampf urmărit de karma

Laurențiu Reghecampf oficializa zilele trecute noua sa relație cu tânăra Corina Caciuc. Dar, după previziunile celebrei Carmen Hara, s-ar părea că este urmărit de karma. Deja, dacă e să ne luăm după anii celor două căsnicii, cifra 13 este numărul care i-a marcat cele două mariaje. Atât prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer, cât și cea cu Anamaria Prodan s-au încheiat exact la 13 ani. Care va fi soarta acestei noi relații? La această întrebare a decis să răspundă Carmen Hara.

Laurențiu Reghecampf urmărit de cifra 13

Când vine vorba de numerologia datoriilor karmice numărul 13, înțelegeți că numărul 13 este plin de superstiții și credința că este ghinion datează din antichitate. De fapt,  nu este nimic ghinionist în ceea ce privește numărul 13. Trebuie înțeles că în numerologia de bază, numărul 13 reprezintă răsturnarea și energia karmică.

Se pare că în cazul lui Laurențiu Reghecampf numărul 13 este karmic. Afirmația stă în picioare, dacă luăm în considerare că această cifră 13 i-a determinat cele două căsnicii. Prima căsnicie, cea cu Mariana Pfiffer a durat 13 ani. După divorț, Laurențiu Reghecampf și-a oficializat relația cu Anamaria Prodan, care a durat tot 13 ani. Concluzia este că pentru Reghe numărul 13 poate fi unul karmic. De altfel celebra Carmen Hara a făcut anumite predicții bazate pe acest aspect, karmic, al existenței celebrului antrenor.

„Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și Corina – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana. Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare.”, spune Carmen Hara.

Numerologia lui arată că se repetă karma”

După ce a analizat primele două căsnicii ale celebrului antrenor Laurențiu Reghecampf, Carmen Hara a analizat și ce se va întâmpla cu actuala sa relație, cu mai tânăra Corina Caciuc. După spusele clarvăzătoarei, se pare că nu este sortită unui drum lung și că va trece, foarte rapid pentr-un al treilea divorț. În afară de asta, Carmen Hara a mai spus că Laurențiu Reghecampf va avea în total patru copii, dar  și alte două căsnicii. Care din ele va fi cea mai reușită, doar karma o va putea spune.

„ Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii. Va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii.

Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă. Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită (Corina – n.r.) este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (Ana Lisa Cristina – n.r.)”, a mai prevăzut Carmen Hara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI