Previziuni în numerologie pentru decembrie 2022 cu Mihai Voropchievici. Cine va avea probleme medicale serioase

Previziuni în numerologie pentru decembrie 2022 cu Mihai Voropchievici. Cine va avea probleme medicale serioase
Previziuni în numerologie pentru decembrie 2022 cu Mihai Voropchievici

Previziuni în numerologie pentru decembrie 2022 cu Mihai Voropchievici. Ultima lună a acestui an va însemna nu doar momente frumoase petrecute alături de familie și prieteni, ci și o serie de obstacole dificile pe care unii nativi le vor avea de trecut. Cine va avea probleme medicale serioase.

Previziuni în numerologie pentru decembrie 2022

Cunoscutul numerolog a dezvăluit de ce surprize, mai plăcute sau mai puțin plăcute, vom avea parte în ultimele patru săptămâni ale acestui an. Pentru a ne afla anul personal, Mihai Voropchievici a explicat că trebuie să „adunăm ziua de naştere cu luna şi cu 6 de anul acesta. Se ia cifră cu cifră”.

Cifra 1

Cei care au cifra 1 în anul personal ar putea avea probleme medicale în următoarele săptămâni și vor cheltui sume foarte mari de bani.

Cifra 2

„Este o lună de nebunie. Toate evenimente din viaţa persoanei respective vin ca un val. Sunt multe lucruri fantastic de bune. Trebuie să aibă mult combustibil, pentru că vor fi mereu pe drumuri. Cunosc oameni noi şi se scapă de oamenii profitori. Pentru cei singuri, apare o ispită. Este vorba despre o aventură care se află repede”, a spus numerologul, la Antena 3.

Cifra 3

Pentru cei cu cifra 3, luna decembrie va fi doar despre distracție și îmbunătățirea atmosferei de acasă. Vor avea cheltuieli mari, dar ar putea afla că vor primi și o sumă de bani în plus la salariu. „Atenţie că sunteţi pe final de an şi starea de sănătatea nu s-a îmbunătăţit, va trebui să apelaţi la medic. Este lună de ruptură”.

Cifra 4

Potrivit numerologului, acești nativi vor simți nevoia să petreacă mai mult timp singuri, doar ei cu gândurile lor. Ar putea avea discuții dificile cu unele rude.

Cifra 5

„Bucurie mare pentru ei. Este luna în care vin beneficii financiare. Vin bani din multe direcţii. Pot face multe lucruri bune pentru ceilalţi. Tot ce înseamnă zonă financiară este pe primul loc din toate direcţiile. Să aibă grijă cum îşi pătrează valorile. 5 este şi o cifră răzbunătoare”, a precizat Voropchievici.

Cifra 6

Trebuie să se lase duși de val în luna decembrie. Cei care nu au o relație și-ar putea cunoaște jumătatea.

Cifra 7

Cei cu cifra 7 în anul personal vor fi, în următoarele patru săptămâni, în centrul atenției. În luna decembrie, dorințele lor vor deveni realitate.

Cifra 8

„Totul este ca într-un parteneriat. Tot ce se întâmplă acum este parteneriat. Inclusiv luna a doua are oportunitatea de a primi două oferte pentru un loc de muncă. Pot veni chiar mai multe oportunităţi. Atenţie şi în casă. Să nu existe cicăleala.”

Cifra 9

„Sunt pregătiţi să facă praf banii. Pentru ei chiar este luna cadourilor. Se aruncă cu capul înainte şi cheltuiesc mulţi bani. Atenţie la aventurile de o seara sau de o zi. Sunt aventuri care răsuflă”, a mai spus numerologul, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playtech.ro și pe