Previziuni astrologice: 2022, primul an din cei 12 în care toate zodiile se schimbă

Previziuni astrologice: 2022, primul an din cei 12 în care toate zodiile se schimbă
Cum afecteaza fiecare zodie

Destinul îți va schimba viața în 2022 – schimbându-ți calea și aducându-ți noi oportunități interesante de a prospera, în timp ce te cheamă, de asemenea, să te vindeci și să rezolvi trecutul. În timp ce ne-am putea dori să avem în sfârșit un an de fericire pură, 2022 va avea propria formă de provocări cu care să ne confruntăm, deoarece încă ieșim din labirintul modului în care s-au schimbat viețile noastre și societatea.

Previziuni astrologice 2022

Berbec

Anul 2022 îți va aduce o șansă majoră de a te vindeca și de a-ți imagina cum ți-ai dori ca viața ta să crească în deceniul următor. Vei descoperi că ești ghidat în mod divin de un univers plin de iubire, în timp ce reflectezi asupra trecutului, înveți lecțiile de care ai avut nevoie și te pregătești pentru începerea unui nou capitol luminos.

Taur

Vei vedea mari schimbări în 2022! Pe plan profesional, este clar că îți vei intra mai mult în putere și te vei ridica mai sus ca niciodată. Ești pregătit pentru măreție și ai putea avea oportunități semnificative pentru avere, recunoaștere sau chiar faimă. Cu toate acestea, fii pregătit să muncești pentru că nu va fi ușor – deși ai în tine puterea și tenacitatea necesare pentru a obține tot ceea ce îți dorești!

Gemeni

Noul an îți va aduce oportunități de a te înălța în noi direcții, precum și de a te ridica la o putere profesională mai mare! Ai râvnit la experiențe noi și la libertate și ai muncit din greu pentru a atinge următorul eșalon al ambițiilor tale. Din fericire, anul care urmează te-ar putea copleși cu succes și recunoaștere, fie sub forma unei promovări, a unui premiu sau a unei noi oferte de muncă. Cu toate acestea, dacă nu ești mulțumit de parcursul tău profesional, s-ar putea să realizezi acum că este timpul să urmezi o direcție mai satisfăcătoare.

Rac

Pregătește-te pentru un an antrenant! Vei fi dornic să te avânți în noi orizonturi cât mai mult posibil. Ți-ai revizuit recent relațiile, bunurile și nevoile intime și ești gata să începi următoarea etapă majoră a vieții tale. Din mai până în octombrie va fi o perioadă deosebit de notabilă pentru creșterea ta profesională, deoarece vei vedea oportunități de promovare, recunoaștere sau noi locuri de muncă. Rămâi cu ochii pe premiu!

Leu

În 2022, vei continua o tendință majoră în jurul parteneriatelor și relațiilor tale. Pe de o parte, vei fi profund concentrat pe forjarea unor uniuni care îți vor sta alături pentru totdeauna sau pe creșterea mai strânsă decât oricând. Cu toate acestea, dacă în schimb ai simțit că întregul univers te provoacă și că ești puțin distant față de ceilalți, asta se datorează faptului că ți se învață independența, rezistența și perseverența.

Fecioară

Dragostea, relațiile și uniunea sunt o prioritate absolută pentru tine în 2022. Fie că ești singur sau atașat, oportunități fericite de conectare și romantism vor fi prezente pentru tine! Pe tot parcursul anului, planetele te vor încuraja să te conectezi cu ceilalți, ajutându-te ca relațiile tale actuale să crească.

Balanță

Raliu pentru un an important în viața ta profesională! Noul va aduce oportunități mari în jurul unui echilibru mai bun între viața profesională și cea privată, job, venituri și bunuri. Cu atât de multă energie care îți activează acești centri, acum este momentul să te grăbești spre următoarele tale cele mai mari obiective profesionale. Noi locuri de muncă, mai multe responsabilități sau proiecte incitante ar putea fi prezentate pentru tine -cu mai multă bogăție apărând, de asemenea.

Scorpion

Romantismul, relațiile și euforia personală sunt puncte majore pentru tine în 2022! Intri într-unul dintre cei mai importanți ani din viața ta în jurul iubirii, creativității și uniunii! În cea mai mare parte a anului, astrele te vor ajuta să îți deschizi inima și să te îndrăgostești mai profund ca niciodată.

Săgetător

Pregătește-te pentru un an important în viața ta personală! Te va ajuta predominant să te simți mai stabil în viață, dar și din punct de vedere emoțional. Ai fost ca o pasăre eliberată, iar acum pornești într-un nou capitol mai împlinit ca niciodată.

Primul lucru de remarcat va fi o concentrare majoră în jurul casei tale, a proprietății imobiliare, a familiei sau a vieții domestice în anul care urmează. Aceste domenii ar trebui să se îmbunătățească drastic și să te ajute să te simți mai stăpân pe drumul tău.

Capricorn

Relațiile personale – familia, prietenii și dragostea – vor fi de maximă importanță pentru tine în 2022. La începutul anului, te vei simți deosebit de nostalgică, deoarece vei reflecta asupra trecutului și probabil te vei reîntâlni cu persoane din din trecut pentru a reaprinde o legătură sau, în schimb, pentru a găsi o încheiere și a merge mai departe o dată pentru totdeauna.

În vara anului 2022, o nouă tendință în jurul mutării, renovării sau imobiliarelor ar putea apărea pentru tine – precum și stabilirea unei conexiuni mai vesele cu cei apropiați.

Vărsător

Să-ți cunoști valoarea și să-ți asumi puterea vor fi teme cheie pentru tine în 2022. Recent, te-ai concentrat pe asumarea mai multor responsabilități și pe faptul că ești mai intenționat în tot ceea ce faci. Acest lucru te-a ajutat să înveți mai multe despre puterea, rezistența și perseverența ta. Din fericire, multe dintre acestea vor da roade în ceea ce privește veniturile și viața ta profesională!

Pești

A sosit unul dintre cei mai importanți ani din viața ta! Intri într-o perioadă de renaștere și de noi începuturi, în care oportunitățile și norocul vor ploua peste tine. Nu este un an în care vei „da lovitura” în toate privințele, ci mai degrabă despre a acționa pentru a-ți construi viața pe care ți-o dorești pe termen lung. Conexiuni de suflet pereche, iubire adevărată, descoperiri fericite în carieră, sarcină sau noi orizonturi te cheamă – alege cu înțelepciune!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI