Prețuri foarte mici pe litoral. O noapte pornește de la 50 de lei, din 1 septembrie

Prețuri foarte mici pe litoral. O noapte pornește de la 50 de lei, din 1 septembrie
Prețuri mici pe litoral! Oferte de nerefuzat pentru români

Finalul sezonului estival aduce prețuri foarte mici pentru cei care abia acum apucă să se bucure de mare și soare. O noapte la hotel pleacă de la 50 de lei, de la 1 septembrie.

Prețuri mici pe litoral! Oferte de nerefuzat pentru români

Litoralul pentru toți se va desfășura în perioada dintre 1 și 30 septembrie. Cei care au așteptat programul ofertant sau pur și simplu abia acum au ocazia să se bucure de concediu vor beneficia de prețuri de nerefuzat și de o vacanță liniștită care nu-i va lăsa fără bani în buzunare. Comunicatul FPTR anunță cea de-a 37-a ediție a programului „Litoralul pentru toți!”, când turiștii se pot caza la mare pe toată durata lunii septembrie la tarife cu până la 65% mai mici față de cele din plin sezon estival. O cameră îi va consta minimum 45 de lei pe noapte.

Cei interesați vor putea alege din cele 49 de hoteluri din stațiunile Jupiter, Neptun, Olimp, Venus, Saturn, Mangalia, Costinești, Eforie Nord și Mamaia. Turiștii au la dispoziție aproximativ 3.600 de locuri de noapte. “Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri”, mai apare în comunicat. Amintim că programul este la îndemâna tuturor de 18 ani încoace și este un proiect susținut integral de mediul de afaceri, adică de patronatele hoteliere locale.

Litoralul pentru toată lumea revine cu a 37-a ediție
Litoralul pentru toată lumea revine cu a 37-a ediție

“Ne aflăm într-un an deosebit de greu”

“Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor. Astfel, la sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreaca un sejur la malul Mării Negre”
Dragoș Răducan, prim-vicepreședinte executiv FPTR