Presupusa amantă a lui Alex Bodi rupe tăcerea. Ce spune despre Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi ar fi împăcat securea războiului. Sursa foto: impact.ro

Presupusa amantă a lui Alex Bodi, cea care l-ar fi consolat după divorţul de Bianca Drăguşanu, a făcut declaraţii după ce omul de afaceri a îngropat securea războiului cu vedeta TV.

Daria Radionova, presupusa amantă a lui Alex Bodi a rupt tăcerea

Daria Radionova, presupusa amantă a alui Alex Bodi a făcut declaraţii incendiare după ce omul de afaceri s-a împăcat cu Bianca Drăguşanu, scrie cancan.ro.

Rusoaica sexy a a rupt tăcerea și a dat detalii despre relația plină de mister pe care o are cu fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Alex Bodi şi Daria Radionova au fost suspectaţi, la un moment dat, că îşi dau mesaje ascunse pe reţelele de socializare.

Astfel, după împăcarea dintre Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu, frumoasa rusoaica a ieşit la atac. Şatena a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care o are cu Alex Bodi.

Spre mirarea tuturor, presupusa amantă susţine că nu are nicio relaţie cu Alex Bodi şi că nu îi place ca numele să-i fie târât în această „afacere murdară”.

Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu„, a declarat Daria Radionova.

Daria Radionova, presupusa amantă a lui Alex Bodi
Daria Radionova, presupusa amantă a lui Alex Bodi

Frumoasa rusoaică a precizat că este doar prietenă cu Alex Bodi şi că nu este interesată de relaţia celor doi.

„Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex.

Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a mai spus Daria Radionova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI