Preparatul cu care Andreea Esca a cucerit internetul. Vedeta este și o gospodină iscusită
Andreea Esca este una dintre cele mai iubite și urmărite vedete din România. Atunci când apare pe micile ecrane, știrista are un look senzațional și este mereu îmbrăcată elegant. Însă vedeta de la PRO TV nu face furori doar la tv, ci și în bucatărie! Puțini știu că Andreea Esca este și o gospodină desăvârșită și își răsfață familia cu mâncăruri delicioase.
Andreea Esca le-a dezvăluit fanilor cea mai simplă rețetă de tartă
Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, și-a impresionat fanii de pe Instagram, după ce a publicat o rețetă pe care a încercat-o de curând.
Preparatul culinar pe care Andreea Esca l-a propus prietenilor săi virtuali este unul simplu și ușor de preparat. Este vorba despre o tartă aperitiv cu roșii și cașcaval. Știrista de la PRO TV le-a arătat fanilor, pas cu pas, cum se prepară această rețetă.
Cum se prepară tarta cu roșii
„Tartă cu roșii. Am făcut și mi-a plăcut 🙂 Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă (foitaj), 150 gr Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare, piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus!”, a scris Andreea Esca pe pagina personală de Instagram.
Dacă vreți să preparați tarta Andreei Esca, prima dată trebuie să întindeți aluatul aluatul într-un strat subțire, în forma specială, după care să îl înțepați din loc în loc cu furculița. Apoi se întinde muștarul uniform peste stratul de aluat, după care să puneți toate feliile de brânză. Se adaugă și roșiile tăiate felii, iar la final se presară toate condimentele și uleiul de măsline. Tarta de roșii se pune la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 30 de minute. Se poate servi caldă, dar și rece!
Ce salariu are știrista la PRO TV
Fiica Andreei Esca are 23 de ani și a finalizat studiile de Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei, la University of Creative Arts din Londra, Marea Britanie. După ce a terminat facultatea, ea s-a reîntors în România și acum lucrează la revista mamei sale, A List Magazine. De mai bine de 3 ani, tânăra primește și un salariu frumușel.
„Nici eu nu știu salariul mamei”, a spus fiica Andreei Esca, Alexia Eram, într-o intervenție la podcastul Drive in cu Andrei Niculae.