Preotul care vrea să-l facă pe Virgil Ianțu să se răzgândească: ‘Va da socoteală în fața lui Dumnezeu’ EXCLUSIV

Preotul care vrea să-l facă pe Virgil Ianțu să se răzgândească: ‘Va da socoteală în fața lui Dumnezeu’ EXCLUSIV
Virgil Ianțu vine cu detalii neștiute din viața sa

Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana, alături de care a bifat o poveste de dragoste de 15 ani, nu doresc să se căsătorească în acte, însă ar vrea să-și jure credință, la altar. Numai că niciun preot din România nu-i poate cununa religios, dacă nu trec mai întâi pe la Primărie, ca să-și oficializeze relația și să dea cu subsemnatul. Preotul Mirea Virtejanu, care slujește la Parohia ”Acoperământul Maicii Domnului”, din București, vrea să îi dea lui Virgil Ianțu câteva sfaturi creștine, pentru a nu mai trăi în păcat cu femeia lui: ”Să vină la mine, să discutăm!”, ne-a spus părintele, în exclusivitate pentru playtech.ro

Virgil Ianțu: ” Între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta!”

Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii de cultură generală ”Câștigă România”, de la TVR 2, nu crede în iubirea cu acte, dar tare și-ar dori ca un preot să îl cunune religios cu iubita lui, Roxana. Vedeta tv chiar a povestit, despre refuzul preotului de a îi cununa la biserică, într-un interviu pentru Life.ro:

„Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani. S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie.

Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. Așa e, de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept?

Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”.

Preotul Mirea Virtejanu: ” El și femeia lui trăiesc în păcat!”

Contactat de reporterii playtech.ro, preotul Mirea Virtejanu, care slujește în Parohia ”Acoperământul Maicii Domnului”, din București, îl sfătuiește pe Virgil Ianțu să se căsătorească degrabă, atât civil, cât și religios, pentru a nu mai trăi în păcat:

”Este o ordonanță dată de către Stat ca noi preoții să nu-i cununăm pe cei care nu se cunună și civil, e obligatoriu să prezinte certificatul de căsătorie. Dar mulți nu fac asta din cauza banilor, a averilor. Dar D-zeu nu a lăsat așa, ei trebuie să formeze un cuplu, altfel stau în păcat.

Cât ești în nelegiuire nu poți da pomană nici pentru părintele tău, nici măcar o felie de pâine. Cine nu e cununat nu are voie să se împărtășească. Poate, financiar, le merge bine, dar vei da socoteală în fața lui Dumnezeu.

Mulți au stat 15 -20 de ani împreună, nu le mergea bine, dar, după căsătorie, le-a mers din plin. Nu poți spune soția mea sau soțul meu, dacă nu ești căsătorit. Îl aștept pe Virgil Ianțu să vină la biserică, să stăm de vorbă. Eu am și calitatea de învățător. Mai bine să te mustre un preot sau un om, decât să te mustre Dumnezeu, mai târziu”.

Virgil Ianțu, despre Roxana: ”E generalul care face ordine în viața mea!”

Virgil Ianțu și Roxana se iubesc de 14 ani și au o fiică, Jasmina. Cei doi au lucrat adesea împreună, ea fiind producător tv. De ziua ei, Virgil a scris un mesaj emoționant, pe conturile sociale:

”Azi e despre ea! Ea poate fi mașteră, atunci când e călcată pe coada de Leu, regina malefică, ce cu vorba, nu cu fapta, otrăvește tot ce îi apare în cale, sau Cruella de vil, după cum se mișcă în trafic, dar și Zâna cea buna, după sufletul mare, generozitatea si bunătatea pe care le împarte cu drag tuturor, la nevoie! EA e Roxana, generalul care a făcut și face constant ordine în viața mea!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI